Heerlijk !

Altijd top !

Altijd goed en lekker

Altijd goed lekker en snel bezorgd

Heerlijk vlees

Goede kwaliteit, over het algemeen altijd snel bezorgd. Goede hoeveelheid. Heb hier al vaak besteld, nooit teleurgesteld..

Vriendelijk, snel en lekker!

Het eten is altijd lekker en de bezorger is vriendelijk.

Was weer heerlijk, en snel bezorgd!

Was heerlijk en ruim voldoende!!

Eten snel en goed warm bezorgd. Heerlijk indiaas eten.

goede ervaring

Op tijd geleverd en smaakte prima!

Keurig.

Heerlijk gegeten. Prima service!

Shoarma lekker,kapsalon niet lekker ,flauw ,patat rauw

Shoarma lekker ,kapsalon niet lekker

Snel ontvangen.

Heerlijk gegeten

Aanrader!

Menu gekozen met drie gerechten, fijn om zelf te kunnen kiezen en het smaakte ons zeer goed (kip ananas , Thaise kip en cha sieuw) en de pangsit goreng was goed gevuld. Het eten kwam goed warm aan.

Goede service! Lekkere fles wijn erbij. Gastvrij en lekker

Heerlijk eten!

Voor een lamsshoarma of spareribs moet je echt bij Cleopatra zijn. Echt heerlijk!

goed en snel

goed en snel

Goed eten, lekker, gaan we zeker nog eens bestellen!

Alles geleverd volgens afspraak en het eten was zeker goed en lekker! Gaan we nog eens doen.

altijd goed

lucky is de beste snackbar en stelt nooit teleur, nog nooit iets gemist bij een bestelling en dat zijn er toch al veel geweest!

Weer super lekker gegeten

lekker

Het eten was smakelijk, alleen jammer dat we niet de extra pappadams hebben gekregen.

Was weer lekker

Was gewoon goed altyd bij jullie

Keurig op tijd

Makkelijk bestellen, keurig op tijd bezorgd

Snel bezorgd

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Weinig smaak

Eten was goed warm Ik had kipshoarma maar waren stukjes kip zonder kruiden , Uiensaus waren grote stukken ui met weinig saus. Ook flauw .

Eten was heerlijk, Goede temperatuur. Echt een aanrader!

Ervaring...eten was heel goed. Wachttijd redelijk goed, een echte aanrader.

Warm en smakelijk bezorgd.

Fijne ervarig. Goed op smaak. Sla altijd lastig om dat knapperig af televeren. Kies voor alleen ijsbergsla.

Vet en veel te vroeg

Veel te vroeg als je voor 17.30 besteld en ze komen om 17.00 vet zat door de hele tas heen en eten was niet zoals we gewend zijn de helft weggegooid en dat met een rekening van €110 echt heel jammer voor ons geen schotels Alexandrië een ibis en een farao meer… spareribs waren goed en het kindermenu patat met frikandellen ook goed voor de rest een dikke onvoldoende

Impuls 89 A

1446WL Purmerend