Keurig.
Heerlijk gegeten. Prima service!
Vidia
Hoofddorp
Laden reviews...
85 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 653 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,3
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat het eten over het algemeen lekker is en de bezorging snel. Klanten prijzen regelmatig de vriendelijke service en de betrouwbaarheid. Over het geheel genomen blijft de waardering hoog, met enkele opmerkingen over af en toe minder consistente smaken.
Heerlijk gegeten. Prima service!
Vidia
Heerlijk gegeten
28 May 2026
Aagje
Leeuwarden
Menu gekozen met drie gerechten, fijn om zelf te kunnen kiezen en het smaakte ons zeer goed (kip ananas , Thaise kip en cha sieuw) en de pangsit goreng was goed gevuld. Het eten kwam goed warm aan.
26 May 2026
Cynthia
Rijswijk Zh
Goede service! Lekkere fles wijn erbij. Gastvrij en lekker
25 May 2026
Annemiek
Santpoort-noord
Voor een lamsshoarma of spareribs moet je echt bij Cleopatra zijn. Echt heerlijk!
16 May 2026
Daniël
goed en snel
15 May 2026
sipke
Leeuwarden
Alles geleverd volgens afspraak en het eten was zeker goed en lekker! Gaan we nog eens doen.
14 May 2026
Frank
Breda
lucky is de beste snackbar en stelt nooit teleur, nog nooit iets gemist bij een bestelling en dat zijn er toch al veel geweest!
13 May 2026
Peter
Weer super lekker gegeten
6 May 2026
Wendy
Almere
Het eten was smakelijk, alleen jammer dat we niet de extra pappadams hebben gekregen.
3 May 2026
Henk
Almere
Was gewoon goed altyd bij jullie
30 April 2026
Dirk
Leeuwarden
Makkelijk bestellen, keurig op tijd bezorgd
29 April 2026
Frank
Leiden
Heerlijk gegeten en snel bezorgd!
19 April 2026
Jetske
Goutum
Eten was goed warm Ik had kipshoarma maar waren stukjes kip zonder kruiden , Uiensaus waren grote stukken ui met weinig saus. Ook flauw .
18 April 2026
Anja
Beverwijk
Ervaring...eten was heel goed. Wachttijd redelijk goed, een echte aanrader.
17 April 2026
Gideon
Woerden
Fijne ervarig. Goed op smaak. Sla altijd lastig om dat knapperig af televeren. Kies voor alleen ijsbergsla.
11 April 2026
Gerard
Den Haag
Veel te vroeg als je voor 17.30 besteld en ze komen om 17.00 vet zat door de hele tas heen en eten was niet zoals we gewend zijn de helft weggegooid en dat met een rekening van €110 echt heel jammer voor ons geen schotels Alexandrië een ibis en een farao meer… spareribs waren goed en het kindermenu patat met frikandellen ook goed voor de rest een dikke onvoldoende
6 April 2026
Mar
Arkel
Vroeg bestellen en je kunt dan aangeven hoe laat je het wil laten bezorgen. Eten smaakt heerlijk en is nog goed warm
6 April 2026
Johannes Marius
Alphen Aan Den Rijn
We hadden een verkeerde bestelling
5 April 2026
Jacqueline
Santpoort noord
Een hele prettige manier van omgaan met deze menneer is een topper meen ik uit het grond van mijn hart
1 April 2026
eric
middenbeemster
Mooi op tijd geleverd en we hebben echt genoten van onze Chinese maaltijd. Ruim voldoende en bijzonder smakelijk, vooral de kip-saté.
29 March 2026
Charley
Den Haag
Goed verzorgd
28 March 2026
Wies
Hengelo
Perfect op tijd geleverd en warm Een aanrader
28 March 2026
Robert