Attent en zorgvuldig
Bij de bezorging ging het mis: de chauffeur kon ons adres niet vinden. Klantenservice baby’s only heeft direct DHL benaderd en het probleem opgelost. Super!
20 February 2023
Review overzicht
20 February 2023
Anne
Harlingen
Goede website met mooie producten. Snelle levering!
18 February 2023
Merel
Nijmegen
Mooie producten. Fijne afhandeling, je wordt goed op de hoogte gehouden van stand van zaken bestelling.
16 February 2023
Rianca
Kinderdijk
Er is mijn geen bericht gestuurd over wanneer ik mijn pakket ontvang. DPD meldt dat ze het nog niet verwerkt hebben. Dit is het enige bericht in bijna twee weken tijd. Ik heb al wel meerdere mails ontvangen met ‘geef je mening’.. prima, maar graag na daadwerkelijke levering.
Beveelt niet aan
10 February 2023
Anne-Wil
Delft
Beste Anne-Wil,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te horen dat je geen pakket hebt ontvangen en hierover ook geen berichten kreeg. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses hiervoor. Ik heb je order erbij gepakt en zie dat er iets is misgegaan in het systeem. Het product was niet op voorraad, maar zie zojuist dat het weer verkrijgbaar is. Hopelijk heb ik je zo voldoende geïnformeerd en mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het uiteraard graag van je.
Onze excuses voor het ongemak en we wensen je nog een fijne dag!
Met vriendelijke groet,
Anouk van Burken
Fijne winkel met mooie producten , alle bestelde spullen zien er top uit
7 February 2023
Gonnie
Veldhoven
We waren dik tevreden.
4 February 2023
Gerie
Marknesse.
Goed spul en snel geleverd!
3 February 2023
Henriet
Oldebroek
Kleren voelen lekker zacht en blijven mooi na iedere wasbeurt.
3 February 2023
Karin
Simpelveld
Geweldige winkel met heel leuke collectie en kwalitatief goede producten ik ben fan
2 February 2023
Jacquelien
Kesteren
Snelle service, zeer goede verpakking, en een prachtig product! Wat wil je nog meer voor je baby? Ben hier heel blij mee, ga nog meer bij jullie bestellen èn zal Baby's Only zeker aanbevelen.
1 February 2023
Geraldine
Purmerend
Leuke producten, goede kwaliteit, fijne stofjes.
1 February 2023
Ylona
Alphen
Mooi ledikant lakentje. Snel bezorgd
Maria
Schijndel
Goede en mooie producten. En heel snel verzonden.. Ik ben groot fan van dit merk omdat ze mooie spullen hebben.
D
Gouda
Duidelijke website, zeer snelle bezorging en gewoon hele mooie en fijne spullen! Gaan hier zeker nog meer bestellen!
Rebecca
Maarheeze
Duidelijke mooie website! Snel besteld en snelle levering!
29 January 2023
Merel
Druten
Netjes verpakt en volgende dag al geleverd.
29 January 2023
Brita
Rosmalen
ik kon mijn bestelling snel plaatsen. vooraf was het al duidelijk hoe lang de bezorging zou duren. het product was netjes ingepakt en op tijd geleverd. ik ben zeer tevreden.
25 January 2023
Sevim
goor
Ben superblij met mijn aabkoop en met de service van bo
20 January 2023
Maria
Zevenbergen
perfecte service en super mooi spullen ik heb voor mijn baby wieg dekentje ladikant dekentje boxkleed en muziek mobile gekocht van baby’s only allemaal super mooi en super kwaliteit
20 January 2023
Rabien
Leeuwarden
De hoes voor waterkruik, het was me niet duidelijk dat de fles er niet was inbegrepen. Dank je.
18 January 2023
Julie
Zulte
Erg goede service
12 January 2023
Malou
Groningen
Zeer tevreden met de bestelde producten. Ook de webshop zelf is mooi en overzichtelijk. De producten waren ook snel geleverd.
10 January 2023
Christa
Wanneperveen
Ik had het de volgende dag in huis, echt een prachtige top van mooie kwaliteit, bedankt!
10 January 2023
anne
Katwijk
6 January 2023
Anthony
den hoorn
Snel geleverd, mooie materialen. Gelukkig was er sale, anders vind ik de meeste dingen te duur.
27 December 2022
Ryanne
Apeldoorn
Baby’s Only is een ‘Dutch Brand’ en ontwikkelt een verrassende, hoogwaardige gebreide collectie voor baby, peuter en kleuter. De collectie van Baby’s Only is ontstaan uit liefde voor gebreide materialen en gevoel voor fashion. De brede collectie van Baby’s Only is kwalitatief, authentiek, beschaafd en eindeloos te combineren! Van trendy, eigenwijze en klassieke dessins tot luxe details en originele kleurencombinaties.
Energieweg 22
6658AD Beneden Leeuwen