goede kwaliteit, uitstekende service

Makkelijk bestellen, goed contact, snelle levering en goede service

Goed product met uitstekende prijs!

Deze vijverpomp is perfect! Inmiddels twee pompen nu in mijn vijvers. Goed instelbaar voor de juiste waterstraal. Heel tevreden.

Aankoop vlot verlopen.

Gewoon weg geweldig

Als ik bestel of advies vraag , word ik netjes te woord gestaan met goede adviezen en de bestelling is er ook als er gezegd word waneer het komt. Ga zo door dan blijft een zeer tevreden klant.

top

Helemaal top en snel geleverd.

Is al mijn tweede vijverpomp

Ben heel tevreden en snelle levering

super

alles ok, bestelling, levering Top

Mooi product voor een heel reële prijs

Mijn vijverfilter bestond uit 2 bakken, die onderling verbonden waren. Na installatie bleek er een lekkage te zijn in het verbindingsstuk tussen beide bakken. Dus alles weer loshalen, en even een afsluitring ietsje aan draaien, waardoor lekkage opgelost was. Jammer, want dit had heel gemakkelijk voorkomen kunnen worden. Product verder geweldig, voor een heel reële prijs

mooi product snelle levering prima prijs

mooi product snelle levering prima prijs

Goed product

Het product is precies zoals vermeld en goed uitgeleverd.

correcte en snelle levering

Persoonlijke service

Nadat ik een verkeerde ren had besteld, mailtje gestuurd met vraag en uitleg. Ik had per ongeluk de verkeerde uitvoering besteld en wilde een net effe wat andere. De bestelling kon gemakkelijk worden geannuleerd doordat ik snel contact kreeg via de e-mail. Wat ik fijn vond was dat niet de verkeerde ren alsnog werd verstuurd, dat had ik zo zonde gevonden. Maar dat gebeurde niet en had juist fijn en vriendelijk persoonlijk contact. Super! En die ren, die is geweldig!

Niet goed

Beste Ik heb de levering kapot gekregen. En ik heb de vervanging stuk nog niet gekregen. Groetjes Alaa

Snelle, duidelijke correcte service

Had verkeerde adapter gekocht voor UV lamp. Na eenmalige mailverkeer retour gestuurd, dus binnen 5 werkdagen geld teruggestort gekregen.

Goede kwaliteit en netjes geleverd

Goede kwaliteit en netjes geleverd

perfect geregeld,leverinstijd top

kreeg alleen niet nog een artikel op dezelfde zending zonder nog extra bij te betalen ,dus niet gedaan

Uiterst positief

Levering geheel volgens afspraak. Product (naamplaatjes voor brievenbus) naar verwachting.

Snelle levering van een goed product (tot nu toe)

Heel goed en snel gelevert.

Prima product voor de prijs

Inklapbare tafelpoot gekocht. Verchroomd. Voor de prijs ziet het er goed uit. En stevig inklapsysteem. Tevreden. Na 2 dagen geleverd.

ALLES KLOPT

PRIMA SNELHEID

zeer tevreden

goede produckten en zeer snelle levering

Vlugge bezorging super

Dure verzendingskosten

Hoge verzendingskosten. Goede levertermijn

Een firma die zijn afspraken nakomt

Een eerlijke prijs voor wat je koopt en op een korte tijd heb je uw bestelling thuis