Laden reviews...
335 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten overwegend positieve ervaringen zien met snelle levering en betrouwbare service. Klanten waarderen vooral de prijs-kwaliteitverhouding en duidelijke informatie op de site. Een kleiner deel meldt vertragingen in communicatie of aftersales-problemen, maar de algehele tevredenheid blijft hoog.
Al lang bestel ik jaarlijks dezelfde vijverfilters. Dit gaat gemakkelijk en de levertijd is heel kort.
8 July 2026
Gertjan
Assen
a j
Oss
Na wat op en neer gemail, fijn geholpen, en een nieuwe uv lamp gekregen. Na wat raadzaam advies gegeven.
Debbie
Reuver
Jammer Geen uitleg waarom mijn waterpomp zolang niet geleverd wordt
Luc
Merkem n
Bestelling is uitstekend verlopen. Alleen de communicatie met PostNL was minder ok. We leveren vandaag, oh nee het gaat toch niet lukken, zal voor morgen zijn. Uiteindelijk dan toch wel die dag geleverd. Maar goed, daar kunnen jullie niks aan doen. Gelukkig is er meestal iemand thuis.
Mario
Melsele
Deurstopper gekocht RVS zelf bevestigd. Met de voet vast zetten en los maken werkt perfect
6 July 2026
Leo
Leidschendam
Prima prijs, snelle levering
Marc
Amersfoort
Geen klachten, prima pomp.
Alberto
Zaanstad
het was een snelle service artikel besteld volgende dag al in huis jammer dat je niet achteraf kan betalen
geert
HELMOND
Snelle levering,maar helaas geen antwoord gehad op mijn vraag via mail over mijn kapotte pomp
Wim
Scherpenzeel
Ik heb nog geen met het toestel omdat het nog niet in gebruik is maar ga ervan uit dat het zijn werk zal doen.
Johan
Lokeren
zeer goed
Theo
Ledeacker
top
steve
pulle
ben tevreden klant,gemakkelijk voor de bestelling,vlugge levertijd
jean
vlezenbeek
Mooie set lampen voor aanhanger ontvangen Het duurde wel lang voordat ik ze had ontvangen En communicatie gaat via mail
Roy
Almelo
Ik was op zoek naar een vervangonderdeel voor mijn defecte pomp en vond het snel bij Handelsonderneming Michielsen. Een account aanmaken en bestellen ging eenvoudig en vlot. De levering kwam wel één dag later dan de oorspronkelijk opgegeven leverdatum. Gelukkig was ik ook die dag thuis, waardoor dit voor mij geen probleem was. Na montage werkte de pomp meteen weer perfect. Ik ben tevreden over de kwaliteit van het onderdeel en het eenvoudige bestelproces. Ondanks de kleine vertraging in de levering zou ik hier zeker opnieuw bestellen.
Philippe
Oostkamp
pomp besteld op. 19 juni tot op heden nog niets gezien koop reeds van 2018 bij jullie en nu een grote teleurstelling we zijn nu 6 juni en moet vandaag elders een pond kopen want vijver is niet aan te zien sorry zaken zullen we niet meer doen grt boze klant
Dirk
brugge
Ik ben 3 tot 4 maanden bezig geweest om iets te bestellen wat kapot was , geen antwoord eerst ,dan een vraag wat er is , tot wel 3 a 4 keer, gedreigd met stappen ondernemen , mijn man wou graag dat de vijver weer goed draaide met als resultaat dat hij dat niet meer kon meemaken , nee geen goed woord en ik bestel er ook niets meer .
wilma
Schiedam
Goede service,alleen de reactie op mail zou iets beter kunnen.
3 July 2026
tony
Someren
Vlot en correct
1 July 2026
Joost
Wielsbeke
Vlug geleverd alles was perfekt
Natacha
Oostvleteren
Ze zijn altijd zeer correct geweest. Altijd besteld en goede naservice . Nu iets bestel en het juiste maar verkeerde aangekregen 2weken geleden een mail gestuurd omdat ze je ze niet telefonisch kunt bereiken ( wel slim gezien ) tot op heden nog steeds geen antwoord van hun. Echt een schande
Mario
Rijkevorsel
Fijne webwinkel
Willem
AP
Alles was goed en snel geregeld
29 June 2026
HJ
Wijchen
Mijn bestelling had wat vertraging opgelopen, op mijn vraag naar de status werd direct gereageerd en de bestelling werd keurig verpakt afgeleverd.
28 June 2026
Bart