Tevreden

Ik heb bij jullie een automatische afslag model 3- compleet gekocht geen enkel probleem. Maar het zou nog leuker zijn met een Nederlandstalige handleiding . Bedankt

zeer correct

Niet wat het moet zijn.

Mijn eerste bestelling niet binnen 5 werkdagen. Er is defect aan het toestel en nog steeds geen feedback. 2de bestelling idem.... nog niets ontvangen en zo goed als geen feedback....

Product goed, reactie op vraag veel te laat

Mijn UV lamp ging stuk, bijna 4 weken bezig om het opgelost te krijgen.

Toppie

Altijd correct en snel geleverd

Doet wat er wordt beloofd

Prima site, snelle levering

still waiting for the product :(

still waiting for the product :(

Waardeloos

Ik heb betaald maar nog niets geleverd gekregen, Op mail geen reactie, Is de enigste manier van communiceren Vragen voor ik bestelde kreeg ik wel meteen antwoord Voel me opgelicht

1 van 2 artikelen geleverd waarna geen enkele reactie op mail gekregen.

Vooralsnog is mijn aankoop niet geheel geleverd. Na diverse malen een mail te hebben gestuurd tot heden geen enkele reactie mogen ontvangen. Telefonisch blijkt dit bedrijf niet bereikbaar. Hoplelijk gaat men spoedig leveren zodat ik uiteindelijk ontvang waarvoor ik betaald heb. Voor nu geen prettig zaken doen in ieder geval.

Altijd super afgehandeld

Aan te bevelen.

Totaal geen reactie op kapot geleverd item

Als je contact zoekt kan dit alleen per mail en hier word totaal niet op gereageerd. Dus zou hier nooit meer iets bestellen

zeer tevreden

snelle levering top kwaliteit

Heeeeeeeel Laaaaaaaaang wachten tot reactie

Heb 2 weken terug een bladveger voor achter de maaimachine besteld. Tot op heden buiten de factuur om geen reactie op diverse mails en geen levering. telefonisch ook niet bereikbaar. Hoop maar dat het alsnog geleverd gaat worden.

goed en betaalbaar

goed materiaal voor je dieren

Prima. , snel ontvangen

Prima , en snel ontvangen

zeer goed

zoals voorheen

Correcte inlichtingen

Correcte inlichtingen en levering.

Aanrader!

Snelle levering/mooie prijs

Slecht

Het artikel was op voorraad. Ben al een week aan het wachten voor ze verzenden. Wegens interne controles en andere leugens word je aan het lijntje gehouden...

Uiteindelijk goed gekomen.

Jullie zelf reageren snel volgens opgave maar dan gaat PostNl er vervolgens lang overdoen om te leveren! Vonden paketten waarschijnlijk te zwaar!

Alles perfect zeer snelle levering

Alles perfect vlug gelvert aanbevelen waart

Snel

Ontevreden over de onvolledige levering van een pomp

Mijn bestelling werd niet volledig geleverd, ik wacht ondanks een aantal mails, nog steeds op de nalevering. Ondertussen kan ik de pomp niet uitproberen en weet zelfs niet of ze effectief werkt. Twee sterren is eigenlijk nog te veel...

PERFECT

Heel fijn

kan beter

Na de bestelling was een artikel niet meer te verkrijgen. Er werd een voorstel gedaan om een alternatief te kopen( een kortere slang),waarop ik ben ingegaan. Het prijsverschil werd niet teruggestort.