Niet best

Email gestuurd over een uv lamp die niet werkt,kreeg ik een reactie over een vijverpomp die ik 2 jaar geleden heb gekocht, nog een mail gestuurd met de rekening van desbetreffende lamp er bij en toen bleef t stil, heel slecht en bellen kan schijnbaar niet.

Goede keuzes in het juiste materiaal .

water vat

Ik ben echt tevreden over het product. En de bezorgservice was meer dan perfect: het pakket werd al binnen één dag geleverd

Snelle en perfecte service

Vlot besteld, in voorraad, snel geleverd en product zoals beschreven.

Voor het eerst iets besteld en alles snel en correct geleverd.

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit en duidelijke communicatie wat betreft levering e.d.

Correcte levering.

Zeer correcte levering.

Redelijk , had gewoon goed kunnen staan

Het product is prima , maar doe er een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij, en geef aan wat voor maat slang er bij moet. Dat hoort gewoon , bij een product die je vijver schoon moet houden .

Goed materiaal, snel bezorgd.

Goede pomp, keurig per stuk ingepakt.

goede service en snelle levering

goede prijs, kwaliteit

Rond uit zeer slecht

Onze bestelling kwam kapot aan , het glas van de lamp , ik heb meerdere keren de foto gestuurd , wij krijgen geen reactie !!!! Onze vijver ziet er nu niet goed uit , wij zijn zeer teleurgesteld

Prima hondenrek voor in onze auto Enige (min)puntje is de levertijd zou wel wat vlotter mogen.

Correct !!

Zo als het hoort!!

Vlotte levering en alles goed verpakt!! Top

Al meerdere keren bestellingen gedaan en altijd heel goede ervaringen mee gehad.

Gewoon goed

Gewoon goed

Al vele jaren gelukkige en trouwe klant

Ben al jaren zeer gelukkige en trouwe klant bij Michielsen BV. Bij een probleem denken zij betrokken met u mee, en komen ze met soms onverwachte maar sublieme oplossingen, waarvoor dank Daisy en alle anderen! Bij een dringend probleemp(je) schakelen zij met hun klant mee naar "overdrive" en handelen daar dan ook naar. Je proeft gewoon dat zij hun uiterste best doen om tevreden klanten te hebben, waarbij ik het voorrecht heb daar al jaren een van te mogen zijn. Ze nemen zelf contact op met huurders of anderen om af te spreken. Hier heb je niet te doen met een nuchtere en onpersoonlijke firma, maar met echte mensen die je een betrokken helpende hand bieden, waarbij de factuur de beloning is voor het deskundig en soms zeer innovatief werk. Dank u wel dat jullie van mij al zo lang een gelukkige klant maken. Lou

Goede internet site. Snelle sevice.

Snelle levering en goede site.

Correct behandeld! Doe zo verder.

Brievenbusplaatje is snel en zeer goed verpakt bezorgd. Niks op aan te merken.

Vandaag besteld, enkele dagen later bezorgd. Enkele dagen omdat er een w.e. tussen zat.

Super geweldige service

Heb sponzen besteld voor mijn hogedrukfilter. De dag erna had ik ze al in huis.Het was super verpakt .Dit bedrijf krijgt van mij een 10 voor de goede service top bedankt aan jullie.

Correct bedrijf.

Verleden jaar kwam bestelling niet aan. Contact opgenomen en werd netjes nieuwe opgestuurd. Al 7 jaar koop ik daar mijn vijver benodigdheden. Blijf klant daar!

Netjes geleverd volgens belofte

Top,snel verzonden en binnen gekregen. Product is top.

Goed geregeld en goed product