Koop er al mijn vijverpompen , goede kwaliteit en de juiste prijs

Goede ervaringen

Duidelijk zoals op de site , ontvangen Netjes optijd ontvangen en de pomp werkt top

Mooie verstelbare en inklapbare tafelpoot. Snelle bezorging (vrijdagavond besteld;dinsdag bezorgd). Blij mee. Dank Hans en team

Ik heb vaker bij hun besteld het is altijd goed Ik ben er zeer tevreden over

teleurstellend

Mijn bestelde artikel is niet geleverd. Deze is wel reeds betaald. Mijn herinneringsmail aan hen over de levertijd is nog niet beantwoord

Goede en zeer zuinige vijverpomp

Pomp werkt prima, niet zwaar om op te tillen

graag bericht gehad dat het verzonden was

omdat er zeer veel negatieve review zijn heb ik te vroeg ook zo gereageerd . nadat ik dat geplaatst had is het als nog toe gestuurd. nu ben ik er heel blij mee. als nog sorry hiervoor.

U levert niet

187982 Beste Michielsen, Ik heb op 13 februari een bestelling gedaan. Het is nu 28 februari. Ordernummer 187982 Wanneer kan ik het verwachten? Met vriendelijke groet, Arie Pieter Blonk

Correcte snelle levering

Reeds meerdere keren bestelld en steeds de uitstekende levering.

Prima bedrijf komt afspraken na.

Geen communicatie en lange levering

Had de vijverpomp besteld en bewust voor gekozen eentje die op voorraad was maar het duurde erg lang voor hij verzonden was en aangezien ik deze voor de vijver nodig had contact proberen te zoeken maar dat is kansloos blijkt. Mijn eerdere ervaringen waren allemaal prima maar deze keer was het erg slecht.

Goede snelle levering

Correct

Enkel jammer dat er een grote verzendingkostvis

Defect netjes opgelost

Een van de 4 geleverde tafelpoten wass kapot. Na contact netjes een nieuwe toegestuurd gekregen. Prima opgelost.

slecht handelen

Bedrijf stuurt wel een factuur van bestelde artikel, maar leverd het niet, en geeft geen reactie op emails.advies is dan ook er geen zaken mee te doen

Geen contact te krijgen en geen bestelling

Inmiddels heb ik 11 dgn geleden een kippenhok besteld. Levertijd staat op 2-7 werkdagen, deze zijn inmiddels al voorbij en nog heb ik niks ontvangen. Al een paar keer gemaild met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten, maar ik krijg 0 reactie. Een telefoonnummer is nergens te vinden, dus bellen is geen optie. Zeer onprofessioneel!!

Waardeloze service !

Ik heb er een bestelling geplaatst netjes betaald en vanaf dat moment krijg je op geen enkele manier contact met hun, mails worden niet beantwoord geen telefoon nummer waar je ze kunt bereiken. Echt schandalig hoe ze omgaan met hun klachten Zie reviews trust pilot ! ik heb er bij deze een melding van gemaakt bij ******desk en bij ACM Comnsuwijzer morgen doe ik aangifte bij de politie en desnoods gaat het verhaal naar Thijs Zeeman.

Schandalige service-garantie volledig genegeerd

op 11 juli 2025 een vijverpomp gekocht (order 184287, factuur 180396). Toen deze binnen de garantieperiode defect raakte, heb ik dit op 27 oktober 2028 netjes gemeld. Op hun vraag heb ik foto’s doorgestuurd en de pomp teruggestuurd via PostNL. Volgens de track & trace werd het pakket op 6 november 2025 bij hen geleverd. Sindsdien: volledige radiostilte. Geen enkele reactie, geen update, geen oplossing. Zelfs op mijn beleefde opvolgmail wordt niet geantwoord. Het lijkt erop dat hun garantie niets voorstelt zodra ze je product hebben ontvangen. Dit is geen service meer, maar pure desinteresse. Ik vind het onaanvaardbaar dat een bedrijf zo met klanten omgaat. Wie overweegt hier te kopen: denk twee keer na. Als er iets misloopt, sta je er volledig alleen voor.

snelle levering , product voldeed aan de verwachting .

Goede web shop

Prima voorlichting in de web shop. Vlot geregeld. Prima verpakt

Snelle levering en goede service

Per ongeluk eerst verkeerd artikel besteld. Na een mailtje werd order gelijk geannuleerd en het geld teruggestort. Hier kunnen veel bedrijven en webshops een voorbeeld aan nemen!!

Snelle levering.

Xxxxxxx

Topwakiteit

Kwaliteit en snelle service.

Tevreden

Ik heb bij jullie een automatische afslag model 3- compleet gekocht geen enkel probleem. Maar het zou nog leuker zijn met een Nederlandstalige handleiding . Bedankt

zeer correct