Alles perfect zeer snelle levering

Alles perfect vlug gelvert aanbevelen waart

Snel

Ontevreden over de onvolledige levering van een pomp

Mijn bestelling werd niet volledig geleverd, ik wacht ondanks een aantal mails, nog steeds op de nalevering. Ondertussen kan ik de pomp niet uitproberen en weet zelfs niet of ze effectief werkt. Twee sterren is eigenlijk nog te veel...

PERFECT

Heel fijn

kan beter

Na de bestelling was een artikel niet meer te verkrijgen. Er werd een voorstel gedaan om een alternatief te kopen( een kortere slang),waarop ik ben ingegaan. Het prijsverschil werd niet teruggestort.

Snelle levering en juiste prijzen

perfect

de aankoop was en motor mover werk perfect de prijs is heel netjes ik heb meer artikelen gekocht b.v voor de vijver en is altijd perfect verpakt en op tijd geleverd en de prijs is altijd goed

uitstekend

maken waar waar ze voor staan en geven direct antwoord op een vraag per mail

heel goed

fijne samenwerking

product juist en tijdig ontvangen

Perfect correcte bezorging , verzending nogal prijzig

Perfect correcte bezorging , verzending nogal prijzig

Goede prijs kwaliteit product

Zeer slecht ik bestel er niets meer

14 september een bestelling gedaan. Volgens de PostNL app zou het vandaag worden geleverd. meerder keren gevraagd waar mijn bestelling bleef. Lag bij post NL kreeg ik te horen. Geen enkele actie vanuit Michielsen. Reactie op de mail duurde soms ook dagen. Een woord '' ZEER SLECHT '' hier niets bestellen.

Ik zocht een telefoonnummer om te melden dat 1 van de banden van de geleverde werkwagens kapot was

Ik kan jullie moeilijk bereiken om problemen bij levering te melden.

Makkelijk, Snel en goed geleverd.

Alles naar wens verlopen had een vijverpomp bestelt Met vriendelijke groet

Bestelling gekeverd maar niet compleet en geen reactie

Artikel wel aangekomen maar met een gat in de doos... zonder de bijbehorende schroeven. Gezocht naar een telefoonnummer dat je kan bellen helaas alleen per mail contact mogelijk waar helaas niet op gereageerd word. Zelf maar schroeven gekocht en het product in elkaar gezet maar voor mij niet nog eens een bestelling hier.

Top, zoals altijd.

Snelle levering en een uitstekende service.

Tevreden over aankoop

Omdat we geen account aanmaakt en konden we onze bestelling niet volgen. Een mail gestuurd voor info waarop een duidelijk antwoord kwam. Heel tevreden over onze aankoop, hoes aanhangwagen, we hebben een account aangemaakt voor een volgende aankoop.

Top netjes en snel

Top zeker in de levering van mijn aankoop

Was heel goed snel thuis geweldig

Niet voor herhaling vatbaar

Geen feedback gekregen op vraag naar leverdatum. Kwaliteit is ondermaats.

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering

Top firma

Snelle levering, firma doet wat het beloofd.

Levering prima after sales drama

jaar geleden een dompelpomp besteld. Is kapot en er zit 2 jaar garantie op. Contact opgenomen met hun via de email. Reageren nergens op. Heb een paar keer vriendelijk een herinnering gestuurd. nul antwoord. Als advies aan anderen, bestel hier niet!