Snelle en goede service

De spullen voor de vijver werden vlot geleverd. 1 vd 6 luchtstenen was niet aanwezig, 1 mailtje hierover gestuurd. En deze werd meteen netjes nagestuurd. Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar goede service kost nou eenmaal geld. Wel jammer dat er geen kleinigheidje bij zo'n behoorlijk order bedrag zat .(dat zie je tegenwoordig bijna standaard) Toch zou ik michielsen zeker aanraden! Want het totaal plaatje voelde voor mij dik in orde!

zeer slecht nooit van surves gehoord

als pomp niet werkt doen we er niks mee , dan rekken , telefonisch bereikbaar hebben ze ook nog nooit van gehoord ,dat zeg al veel

Goed overzicht voor een bestelling doen. Aflevering van de grind mooi op tijd volgens de afspraak.

Topbedrijf

Doen wat ze beloven en nog snel ook.

Perfecte levering en netjes verpakt

Top en snel geleverd

Super snel geleverd

Zeer goed.

Goed product en snelle levering.

Slecht slecht slecht koop hier niets

Een filterpomp gekocht, werkt niet naar behoren moet een 2000 liter filterpomp zijn voor een aquarium tot 1000 liter. Hij kan niet eens een aquarium aan van 190 liter. 2 keer de pomp terug gestuurd en 2 keer zouden ze hem hebben nagekeken. Nou mooi niet. Wanneer je je op hun garantie wijst hebben ze STOEPGARANTIE. Weg 95 euro had het net zo goed gelijk door de wc kunnen spoelen

**********!

Ik kreeg een hele andere kraan en klemmen thuisgestuurd dan ik besteld had, (varianten die op andere webshops vele malen goedkoper waren) na contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat de plaatjes op de WEBSHOP puur ter illustratie dienen... Heb je ooit zoiets belachelijks gehoord?! Schaamteloos! Op de ingebrekestelling reageren ze gewoon niet. Het is dat je minimaal 1 ster moet geven, maar dit bedrijf staat zwaar in de min, ze kunnen die klantenservice net zo goed opdoeken! Vooral als ik die andere reviews op google lees. Faillissementje zou niet misstaan bij zulke **********.

Snelle verzending

Het product was zoals omschreven en getoond in de webshop. En een snelle levering

Vlot

super bediening en afhandeling

zelden zo service meegemaakt in belgie!!!!!

super

product zoals omschreven snelle levering

Mijn aankoop vlug verzonden. Goede prijs/kwaliteit

Overzichtelijke site, snelle levering en bij vragen goed bereikbaar en reageren snel op de mail. Goede service

Goed en snel

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, dik voor elkaar!

goede ervaring met aankoop en levering

heb via web besteld en was zeer gemakkelijk en leveringstijd was correct vandaag besteld morgen geleverd een dikke pluim voor het bedrijf

snelle service

snelle service

Gewéldig

Mooie site,makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Prima watervat en snelle levering

Makkelijk bestellen , snel geleverd

Snelle afhandeling kan niet beter doe zo verder aanrader voor iedereen

Ik heb er meer besteld grondzeil voor het camperen ( worteldoek)

Prima snelle levering

product zoals verwacht.