Ruim assortiment

Levering snel en accuraat

Levering snel en accuraat

geweldige service

geweldige service

Bij mijn bestelling was er iets stuk direct nieuwe gekregen zonder Problemen top bedrijf zeker iets nieuw bestellen . Dank u

Vlotte e-winkel

Vlotte service, snel en correcte levering

duidelijke uitleg op de site veel keuze snele levering

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering prima prijs

perfect geregeld super snel niets verkeerd mee

Super goed en netjes behandeld

Ik dacht dat de uv lamp van het filter unit niet deed, netjes terug gestuurd. Netjes alles via de mail geregeld met een uitleg filmpje van hun dat de uv lamp het wel deed. Ze hebben het weer netjes opgestuurd naar mij zonder verdere kosten en ook geen extra bezorgkosten. Alles goed geregeld in 1 woord TOP

Uitstekend .Producten snel gelevert en goed veilig verpakt.Tevens exact wat we verwacht hadden.

Heel snelle service

Heel snelle service. Of het product werkt, weten we nog niet. We moeten nog wat geduld hebben.

Super goed

Mijn bestelling was de dag nadien al geleverd super

Voorwaarden retour zijn te strikt en onduidelijk

Snelle levering is een plus, product is te duur voor wat het uiteindelijk is. Voorwaarden retour zijn te strikt en onduidelijk.

Product is wat we er van verwachte.

Fantastisch.

Dit is mijn eerste bestelling bij jullie. De volgende dag had ik het al binnen. Ondanks dat iedereen zo klaagt dat het zo druk is. Goed gedaan en ga zo voort. Groet.

Prima product

Prima product, was een klein probleem mee, zeer netjes opgelost door een koppelstuk na te sturen.

Goede kwaliteit

Een aanrader!

Degelijk produkt. Goed verpakt. Snelle levering. De ideale transactie!!!

ok

ok

Op tijd geleverd.

Filter doet wat moet

Besteld en Binnen een dag geleverd Eenvoudig bestellen op website Netjes geïnformeerd omtrent de levering

Perfecte ervaring.

Alles naar wens.

Geweldig.

Keurig verpakt en snel in huis Maar ik heb er niks aan hij is voor mijn te zwaar ik had hem bestemd voor een oprit voor mijn fiets maar dat is mijn eigen schuld heb met mijn leef tijd te maken 81 jaar HGR D. J. VISSERS.