Bestelling geplaatst omdat mijn vorige juist dezelfde het heeft opgegeven na 2jaar en half. Hopen dat deze wat langer mee gaat. Maar voorderest echt wel content..

Vlotte service

Mijn bestellingen worden altijd snel geleverd

Product niet vlgs verwachting

Snelle levering maar product was krom en niet zo stevig als wat de fotos doen vermoeden.

Uitstekende vijverpomp met controller en prima service van Michielsen

De vijverpomp werd met een defect aan het snoer geleverd. Dit werd meteen gecorrigeerd door het bedrijf. Daarom ben ik tevreden over de aanschaf en levering van de vijverpomp.

Zeer goed.

Snelle en correcte levering.

zeer vlotte service

zeer vlotte service en steeds een goede ervaring met dit bedrijf

Wennen.

Eerst wat onwennig.

Mijn bestelling was snel aangekomen maar er ontbrak iets. Even laten weten via mail en enkele dagen later was het ontbrekende er. Echte service!!!!

Netjes en op tijd

Goed verpakt

Snelle levering Scherpe prijzen

Top geregeld voor een top prijs!

Top geregeld voor een top prijs! Snel geleverd.

Heel tevreden

Makkelijk bestellen, veel op voorraad, vlotte levering én een goede prijs...wat wil een mens nog méér?

op tijd geleverd

Aan gesloten werkt perfect

Supersnelle levering !

Goede product en verpakking kwaliteit

Het in elkaar zetten is, ondanks de duidelijke handleiding, best tijdrovend. Toch wel de hele middag bezig geweest. Helaas zat er in de afdeklaag (plafond) een barst. Waarschijnlijk tijdens vervoer ontstaan. Gezien de zwaarte van het pakket te verwachten maar wel jammer. Verder is dit een prachtige ren maar voor mijn Maincoon van 7.5kg eigenlijk toch iets te licht qua bouwmateriaal. Als hij er iets te hard tegen aanspringt valt deze hoogstwaarschijnlijk om. Daarom gaan wij deze wel verankeren in de grond. Ook gaan wij plexiglas aan de zijkanten monteren zodat de kat iets meer uit de wind kan zitten. Misschien een tip om deze apart aan te kunnen kopen bij uw firma?

Bestelling en levering was prima maar het product was minder

Aquarium pomp besteld die fluister stil zou zijn. Helaas was dit niet het geval

Netjes alles geleverd

Snelle afhandeling en op tijd geleverd wat ik had besteld

Snelle levering,goed materiaal,1 minpunt,communicatie alleen per mail,telefonisch niet berijkbaar.

Topy

Goed produkt zeer snelle bezorging

Correcte en snelle afhandeling van het bestelde

Correcte en snelle afhandeling van het bestelde, heel tevreden

Ik ben tevreden

Bestellen is simpel maar je bestelling volgen niet zo. Er stond bij de bestelling ´geleverd tussen 2 en 10 dagen´, bij de order status stond meer dan een week ´betaald´, je krijgt pas melding als het onderweg is waardoor je maar één dag tijd hebt om te regelen dat je thuis bent om de bestelling te ontvangen want zo´n groot pakket kan je niet even bij de buren laten leveren. Wat meer update wanneer men gaat verzenden zou dus handig zijn maar voor de rest ben ik heel tevreden.

De spullen werden op tijd geleverd. De zending was niet compleet maar het restant wed keurig nagezonden.

Gevonden via Google besteld en snel geleverd Top

Bestellen ging goed De levering ging snel Dus zeer tevreden Als ik weer iets nodig heb voor onze Vijver dan bestel ik weer bij jullie. Ik ga jullie ook aanbevelen bij familie En vrienden

Nette afhandeling

Nadat ik een verkeerde maat had besteld heb ik deze retour gestuurd. De financiële afhandeling was snel gedaan. Alleen jammer dat als je meerdere dingen besteld en er is er 1 verkeerd die retour moet je dan geen verzendkosten krijgt. Dit gebeurt alleen als je alles retour stuurd. Verwerker tevreden