De tuinkast is van zwakke kwaliteit

De tuinkast is van zwakke kwaliteit. Zodra er spullen in staan zakt hij door en sluiten de deuren niet meer. De constructie is gewoon te zwak. Voor 240 EUR aan hout had ik zelf een betere kast kunnen maken. Weggegooid geld.

gewoon goed

bestelling na 2 dagen in huis.

Zeer blij

Mijn vijver kreeg ik maar niet goed...gelukkig door deze pomp en UV lamp lukt het prima...kan eindelijk weer mijn vissen zien...Supper

Aankoop zoals verwachtingen

Goede afhandeling van de zaken.

Top materiaal

Bestel hier altijd mijn materialen voor de vijver. De levering is snel, en je bent een hoop geld minder kwijt. Super!

Goede prijs en prima levering

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en prettige berichtgeving over de voortgang van de bestelling en levering.

Goed product

Goede producten en betaalbaar goed kwaliteit

Snelle levering en de vijverpomp voldoet aan de verwachtingen. Mijn vroegere pomp van oase verbruikte drie maal zoveel energie. Gereduceerd van 130 watt naar 40 watt voor bijna hetzelfde debiet. Zeker een aanrader .

Snel

Zoals de vorige bestellingen is dit weer zeer snel bezorgd.

Zoals elk jaar weer top service

Bestel elk jaar worteldoek voor onder de tent snelle levering en goed spul en betaalbaar

top

snel geleverd en netjes ingepakt.

Goede en snelle service en levering.

Bestelt en de volgende dag bezorgt. Prima service en super snelle levering.

Goed geregeld

Prettig

De slechtste ervaring in de tijd van de hobby aquaria met al zijn facetten.

Nog nooit is ons overkomen dat een product zo slecht was. We hebben veel waterschade opgelopen door een ondeugdelijk NCF 600 filter. Wij zouden het waarderen als H.O. Michielsen BV de NCF 600 terug nam en ons geld retourneerde. Met teleurgestelde groet.

Zowel bestelproces als bezorging goed voor elkaar

Nvt

Gewoon TOP!

Goede producten, snel geleverd, niet te duur!

Onbevredigend

Niet telefonisch bereikbaar, op mail wordt niet gereageerd. De dikke, onknikbare, kwaliteits waterslang plooit bij de minste bocht al toe.= Opgelicht door de slecht omschrijving

In een word helemaal ***

Pakket retour gestuurd ik heb het verkeerd besteld dus terug gestuurd ik heb hem op mijn werk laten bezorgen ,dit zien ze dus als zakelijke bestelling dus krijg ik mijn geld niet terug maar ook geen word over de terug gestuurde pomp dus geld kwijt en pomp kwijt

Goede en snelle levering

Producten zijn erg goed

Alles voor de vijver aanwezig.

Uitstekend pruduct en keurige verzending

Snelle levering en goede prijs

Goed product voor een goede prijs

Snel. En betrouwbaar

Ik had een foutje gemaakt bij het bestellen. Snel en correct opgelodt