Prima levering

Het ziet er prima uit en werkt super en snelle levering.

Alles naar wens

Prima product snel geleverd

Goede kwaliteit producten. Makkelijk bestellen, snelle levering.

Goede service.

Snel besteld en geleverd

Overzichtelijke site en goede en snelle leverservice

fijne medewerkster, vlotte levering

Het zou voor mij bijna 5 sterren zijn geweest, maar helaas dichten de afsluitringen van mijn UV filter, RVS en 36 watt, niet goed en blijven een beetje lekken. En de voorgestelde oplossing van tape lijkt mij niet zo goed. Ik had liever een paar nieuwe afdichtingsringen ontvangen, zodat het probleem wel opgelost zou zijn!!

Top.

Doet goed wat er door mij van verwacht wordt.

vijver mooi helder

slangen er aan en klaar!!!!

Netjes en snel

Goed ,correct,zoals omschreven

Juist product

Goeden levering tijd

Eerlijk en correct!

Correct!

zwak en teleurstellend

Fijne waterstralen spuiten doorheen de slangwand bij het wegpompen van het water en dit reeds bij het eerste gebruik van de waterslang!!! Slechte en zwakke kwaliteit...! Graag antwoord gekregen voor een commerciële en volledige terugbetaling van de goederen. Mvg, Flameyn R.

Lekkende pomp die ik niet gestart kreeg

Beste Ik zoek hulp om deze pomp terug te kunnen sturen. Ben blij dat ik nu een beoordeling kan geven. Het gaat over Factuur 130407 - Order 134248. Deze pomp is zo lek als een zeef. Vele uren aan gespendeerd om deze alsnog aan de praat te krijgen zonder succes! (En natuurlijk op de verkeerde momenten herstart, aangezogen zodat de lucht eruit was...opgezet en de keuken onder water. De living met het grote tapijt onder water. De bureau eens gedeeltelijk onder. Graag zou ik een oplossing vinden met jullie samenwerking om deze terug te zenden en/of mijn geld terug te krijgen. Met vriendelijke groet (het is niet jullie noch mijn fout) Steven Neyt [email protected]

Exact geleverd volgens bestelling en binnen de beloofde termijn

Volgens afspraak geleverd

Gewoon goed!

Prima product voor een goede prijs en snel geleverd.

Product super snel geleverd

Prima zoals altijd.

Altijd op voorraad en snel geleverd. Fijne.zaak..

Optijd geleverd hoop als ik ooit met garantie krijg te maken . De service ook goed is