Prima service alleen verzend en retour kosten niet goed geregeld!

Je moet 100% zeker weten dat het product klopt en goed is zodat je geen retour verzendkosten maakt, deze zijn erg hoog!!!

Topproduct

Levering een dag eerder dan gepland. Goede gebruiksaanwijzing en de vijver is in 2 dagen kraakhelder. Stevig materiaal.

Keurig.geleverd met Nederlandse handleiding

Netjes verpakt en een goede kwaliteit

Snelle levering. Top

Goed en snel

Site was overzichtelijk

prima afgehandeld.

zie boven en niet teveel vragen svp, dat is een beetje irritant. Wij zitten al 40 jaar in de handel en vinden het normaal dat opdrachten goed worden uitgevoerd, vandaar.

Betrouwbaar, klantvriendelijk en goed produkt

Na advies, per ongeluk het verkkerde produkt verstuurd, maar snel en zonder kosten vervangen.

Goede ervaring, echter een paar aandachtspuntjes

Ik had de ren van 3x6x2 gekocht. Er zat geen beschrijving bij hoe het gaas te.bevestigen, dus tot het laatste stukje bleef het erg spannen of er genoeg gaas bij zat. Een kleine beschrijving met hoe het gaas te bevestigen en hoeveel ruimte er is om als flap om de grond te dienen zou Fijn zijn Nu ongeveer 15 cm aangehouden en bij de deurzijde een rest stukje gebruikt om de laatste 15 cm te.dichten Conclusie krap aan gaas, dus wees spaarzaam en efficiënt Dus buizen die in elkaar gedraaid moeten worden waren hier en daar wat.ovaal op het einde waardoor ze niet in elkaar wilden. Opgelost met een tang om ze weer een beetje rond te maken. Na op spanning zetten van het gaas, zie je dat deze buizen een beetje knikken. Conclusie, beter weer buizen van 1 lengte gebruiken. Snelle en correcte levering van het bedrijf. Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen.

Correct afgehandeld, plus keurig verstuurt.

Nog producten besteld tevreden nu niet

De levering is goed verlopen,maar het product werkt niet gelijk het moet en ik ben nog steeds op een oplossing aan het wachten en dat laat wel lang op zich wachten factuur 13/05 controller werk niet . Kan dus niet tevreden zijn gr.xavier ben ook telf.bereikbaar op 0032476877425

Snelle correcte bestelling

snel en betrouwbaar

De bestelde spulletjes werden snel en goed geleverd. Zoals het hoort!

Goede websiteen goede afhandeling

Goede en duidelijke website, goede uitleg van product. Snelle afhandeling van de bestelling.

tevreden

Niet tevreden

De filterpomp die ik gekocht heb is niet fluisterstil. Ik kreeg dan wel op garantie een nieuwe rotor maar er is niets verandert aan het lawaai dat de filter maakt. De produktomschrijving die vermeld staat betreffende fluisterstil is dus totaal beneden peil. Bij gebruik van de filter en constatatie dat deze pomp veel lawaai maakt, kan ik zelfs mijn geld niet terug vragen. Dus geen enkele ster krijgt deze firma van mij.

Prima verzorgd

Correcte informatie en aflevering

Goed en snelle leveringe

Goed product

Vlotte en juiste levering

God en vlot antwoordt gekregen op een vraag.

Snelle levering en goede kwaliteit pomp.

Goed product, niet duur.en vlotte levering.

Uitstekende webshop!

Artikelen worden keurig verpakt en snel geleverd.

Snelle afhandeling.

Fijne onderneming met groot assortiment vijverspullen. Nog goedkoop ook!

Snelle levering.

Probleem met drukfilter heel snel en prima opgelost!

Probleem met vijverdrukfilter. Opgestuurd. Prima en snel opgelost. Complimenten.

Prima levering.

Jammer dat er niet betaald kan worden met een creditcard.