altijd snel en meer dan correct

Dit is een zeer betrouwbaar adres waar je niet snel ontevreden kunt zijn. Service is perfect net als verzending en communicatie

Snelle levering, goede pomp, voelt degelijk aan.

Snelle levering, goede pomp, voelt degelijk, werkt goed, laag energieverbruik. Kon ik ergens anders niet vinden, zeker niet voor deze prijs.

Super en snel!

Slangen besteld en koppelingen, snel geleverd en goed op de hoogte van wat er met de bestelling gebeurt. Zeker vaker bestellen hier.

zoals het moet

Levering zoals verwacht

Had graag oprijplaat zelf opgehaald, in combinatie met tanken in Belgie

Keurig snel informatie verstrekken en verzenden

Zeer professioneel

Goede snelle levering

Duidelijke site, snel geleverd

top

snelle levering goeie prijs zeer tevreden

Correct en stipt

Levering van gekochte goederen gebeurde stipt volgens afspraak, zeer correcte manier van werken zoals het altijd zou moeten zijn, kortom een echte aanrader !!

Het juiste produkt met een goede prijs op tijd geleverd, A+

zeer tevreden

Alles tip top in orde, snelle levering.

Vlotte en correcte levering.

Zeer snel bezorgd

Zeer overzichtelijk website, en duidelijke beschrijving en een normale prijs. Nogmaals dank

Zeer slecht

Zeer slecht

Alles prima naar wens!

Snelle, correcte levering

Toppie.

Gekregen wat ik bestelde. Snel ook. Goede begeleiding via e-mail wat besteld, wanneer verzonden. Aanrader.

Prima bedrijf

Super snelle levering en prima producten. Bij eventuele vragen goed bereikbaar, dus een absolute aanrader.

Perfecte service

De goederen waren exact wat ik verwacht had.en correct op tijd geleverd.

Contact goed maar niet altijd de waarheid

Onduidelijk waar de fout van telate levering heeft gezeten.

Super snelle levering

We hadden niet verwacht dat de tuinkast zo snel geleverd kon worden. Binnen 1 dag geleverd. Echt top!

Dat de levering op tijd en dat de chauffeur de moeite heeft gedaan om het in de gang te zetten en meer moet dat voor mij niet

netjes verpakt, snelle levering

Goede ervaring

MAKKELIJK TE BESTELLENEN SUPER SNELLE AFRONDING EN LEVERING

Snel en in lijn met mijn verwachtingen.