Ik ben zeer tevreden met de waterpomp.

Ik gebruik de waterpomp van 6000 liter per uur voor mijn zwembad warmtepomp. Deze pomp is zeer zuinig in energie. Het verbruik is maar 40 watt per uur. De pomp is best krachtig, perfect voor mijn doel. Ik ben zeer tevreden.

GEWOONWEG GOED

SNELLE, GOED VERZORGDE LEVERING!

Goede service Vlugge levering

Niet retourneren als er zakelijk wordt besteld

Zakelijk besteld, want ja, deze materialen worden vaak zakelijk besteld. Zelf achter een track & trace code aan moeten gaan, per telefoon niet bereikbaar. Nergens een telefoonnummer genoteerd. Vervolgens komt de bestelling veel later binnen dan verwacht en wordt gecommuniceerd op de site. Vandaar elders besteld waar heldere communicatie goed is. Bestelling geweigerd, want is inmiddels niet meer nodig door nieuwe bestelling elders. Even vervolgens mag het niet retour, omdat we zakelijk bestellen? Ik vind dit ronduit belachelijk. De oplossing, de verzendkosten betalen en dan krijgen we het pakket alsnog. Sorry maar, communicatie en service zijn bij dit bedrijf erg slecht. Waardeloos te komen.

directe afhandeling

Bij mijn eerste contact, zeer duidelijke informatie over de pomp die ik moest hebben. en nadien zeer duidelijke afhandeling van de zaak.

Alles in 1 keer prima

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Snelle levering en prima communicatie

Snelle en correcte levering.

Snel geld terug na retournering van bestelde goederen! Zo hoort het.

Geweldig!

Zeer snelle levering. Producten zijn compleet, zeer degelijk en mooi. En niet te vergeten: uiterst betaalbaar!

Mooie en handige brievenbus

Goede brievenbus, prijs-kwaliteit in orde. Snelle levering en vriendelijke handelaars.

Snelle en correcte levering

Fijn bedrijf

Goede prijs en service

Groot assortiment, snelle verzending

Goed materiaal, prima service en snel geleverd... kortom ronduit tevreden.

Goed materiaal, prima service en snel geleverd... kortom ronduit tevreden.

Op het moment niet zo goed

Ik zit nog steeds te wachten op mijn garantie afhandeling :-(

supersnel

een prima service en supersnel alles binnen

zeer snelle en vlotte levering,

vrij grote keuze en zeer degelijk materiaal. snelle levering en prima prijs.

Mooi makkelijk

Jammer dat meneer alles niet op voorraad had daardoor werd het wat later geleverd maar wel met zeer speciale inpak aandacht en in zeer goede mate afgeleverd. Had al eens eerder cd reck gekocht nu voor vinyl. Het product gewoon in gegalvaniseerd genomen blijft toch weinig in zicht.

Goede service, product kwaliteit is ok

Produkt was zoals verwacht

Bestelling correct en op tijd geleverd. Goede kwaliteit

ondanks de feestdag midden in de bestelling toch heel snel geleverd. Klasse.

Juiste materiaal aangekomen

Correcte afhandeling van bestelling

Onze bestelling werd correct opgevolgd en afgehandeld en wij werden goed op de hoogte gehouden via mail.

helemaal perfect.

Na wat googelen moet ik alweer vaststellen dat kwaliteit tegen de beste prijs en perfecte zending wordt geleverd door Michielsen HO

Prima geleverd

Precies wat je hoopt te verwachten

Ik was op zoek naar 1 meter slang. Die kreeg ik, met aansluitstuk. Het was een bestelling van niks, maar toch werd er snel en goed gereageerd op een vraag die ik er nog over had. Niet overdreven in plastic verpakt, alles keurig in orde.