Correcte afhandeling van bestelling

Onze bestelling werd correct opgevolgd en afgehandeld en wij werden goed op de hoogte gehouden via mail.

helemaal perfect.

Na wat googelen moet ik alweer vaststellen dat kwaliteit tegen de beste prijs en perfecte zending wordt geleverd door Michielsen HO

Prima geleverd

Precies wat je hoopt te verwachten

Ik was op zoek naar 1 meter slang. Die kreeg ik, met aansluitstuk. Het was een bestelling van niks, maar toch werd er snel en goed gereageerd op een vraag die ik er nog over had. Niet overdreven in plastic verpakt, alles keurig in orde.

Nadat de ufc lamp defect was , dag erna een nieuwe in de brievenbus. Top service.

Snelle levering en prima verpakt

Snelle levering van product

Prima en adequaat

Goede service en mee denkend

pomp voldoet aan de verwachting we zijn er erg blij mee

Zeer goede ervaring

Besteld en dan een zeer snelle levering Goed verpakt.

Snel geleverd zo als al ooit eerder met een levering

Goed en snel geleverd

Slechte ervaring met omruilen .

Ik heb al 3 keer gemaild hoe het zit met de omruiling van de vijverpomp ,tot op heden geen bericht .Hopelijk wordt het snel geregeld. L.Fischer

geheel naar verwachting

Als particulier heb ik een bestelling gedaan die geheel volgens verwachting is gegaan en goed is verpakt en ook snel is ontvangen. Heel fijn.

snelle en goede service

zondag besteld dinsdag geleverd

Super service en levering

Snel, bijzonder klantvriendelijk en zeer servicegerichte onderneming.

Snelle levering van artikelen waarvan 2 met transportschade. Er werd direct aktie ondernomen om het euvel snel te herstellen. Een top bedrijf met een super service wat we iedereen kunnen aanbevelen.

Prima Handelsonderneming Michielsen

Mooie aquariumspullen, snel geleverd en netjes verpakt geleverd gekregen. Alles werkt zo als het hoort.

ontzettend snelle levering

voor 10 uur besteld, de volgende dag al keurig op aangegeven tijd af geleverd

kwaliteit

Kwaliteit en prijzen voor ieders beurs. Ik koop er in elk geval nog andere zaken.

Snelle levering. Uitstekende prijs , kwaliteit verhouding van fonteynpomp.

Zie

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

zeer snelle menselijke hulp

Perfect gegaan

Goed zaken doen met de firma snel en goed geleverd.

Gevalletje garantie!

Na bijna twee jaar een defecte Uv filter. Probleem kenbaar gemaakt waarna eea keurig werd vervangen.