Snelle levering, zeer blij met het product

Snelle levering, zeer blij met het product

Prima materiaal en verdere service

Snelle levering en bij mijn vijverpompen bestelling een laag stroomverbruik

Erg lastig dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn !!

De lamp werkte niet die in de UVC zat, toen proberen te bellen maar dat lukt helaas niet. Toen maar gemaild en super snel antwoord gekregen dat dit niet te testen is in open toestand.

product zeer snel geleverd

goede overzichtelijke website vandaag besteld morgen thuis

Advies gevraagd en gekregen - vlotte en correcte service en levering.

...

Snel en goed

Na de bestelling kreeg ik bericht dat de verzending klaar voor verzending is De dag later was de bestelling geleverd en het produkt zoals beschreven

Goede communicatie

Goede prijs en correcte levering

Pomp besteld aan zeer goede prijs en zeer snel geleverd Nu nog afwachten hoe de pomp het doet op langere termijn

Prima product en een snelle levering.

Prima product en een snelle levering.

Prima service bij klacht

Ik heb vaker producten besteld en altijd supersnelle en correcte levering. Laatst was er een product niet helemaal in orde en dit is na één mailtje perfect opgelost. Fijn dat er nog zulke bedrijven zijn!

Ik had vooraf wel war vragen, deze mensen hebben steeds een antwoord bezorgd waardoor ik de bestelling met veel plezier heb geplaatst wetende dat service uitstekend is! Bedankt

Snelle levering en bij een vraag kregen we op Zondag het antwoord! Super service! Kast is erg mooi!

Niets op aan te merken

top

top

snel en goed

UV-C lamp gekocht , snel en goed verpakt geleverd.

Heel erg slecht

Rolstoel oprijplaat van 60 cm gekocht. Inklapbaar en met handvat. Volgens beschrijving makkelijk mee te nemen. Mag ik dan ook verwachten dat hij makkelijk mee te nemen en te gebruiken is. Nee, volgens het bedrijf moet ik het handvat maar eraf halen als dat bij drempels de grond raakt en daardoor instabiel ligt. Bij iets hogere drempels schuift de plank naar beneden, de reactie daarop was dat ik hem moest borgen door hem in de dorpel vast te schroeven, en ja het is wat lastiger als u de oprijplaat op meerdere plaatsen wilt gebruiken. Retourneren? Nee, het bedrijf ziet het niet als ondeugdelijk product dus retourneren mag niet. Ik verwachtte helemaal niet dat het bedrijf de portokosten voor retourneren zou betalen maar had wel graag het geld van het product terug omdat je mag verwachten dat een rijplaat voor een rolstoel die makkelijk mee te nemen is ook te gebruiken is zonder dat je schroevendraaiers voor de handgreep en boor hoeft mee te nemen om zomaar overal bij iedereen 2 gaten in de dorpels te boren.

Perfecte service en voordelige prijzen.

Heel correcte afwerking van de bestelling. Op 24 u thuis geleverd, alhoewel dat zeker geen must is.

Slecht produkt

Sproeier gaat niet zoals hij is aangegeven

Super snel geleverd.

Mijn vijverfilter is super snel geleverd, werkt ook perfect. Vijver was na 2 dagen helemaal helder.

Goed.

Goed en op tijd geleverd.

Heel tevreden over de snelle levering en de voordelige prijs, als je dit bij een vijverwinkel koopt ben je wel wat meer euro's kwijt

Goed bedrijf

Snelle levering, volgende dag in huis.

alles volgens afspraak prima

alles volgens afspraak prima

Top.vlugge levering .

Brievenbus blijkt niet brievenbuspakket geschikt

Brievenbus blijkt niet brievenbuspakket geschikt. Enail gestuurd om mee tekenen over oplossing maar schieten gelijk in de verdediging. Terwijl ik niet eens heb aangegeven dat ik de brievenbus per direct retour wilde sturen. Nieuw staat of niet het product blijkt gewoon ondeugdelijk te zijn en niet volgens de huidige normen te functioneren.