ontzettend snelle levering

voor 10 uur besteld, de volgende dag al keurig op aangegeven tijd af geleverd

kwaliteit

Kwaliteit en prijzen voor ieders beurs. Ik koop er in elk geval nog andere zaken.

Snelle levering. Uitstekende prijs , kwaliteit verhouding van fonteynpomp.

Zie

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

zeer snelle menselijke hulp

Perfect gegaan

Goed zaken doen met de firma snel en goed geleverd.

Gevalletje garantie!

Na bijna twee jaar een defecte Uv filter. Probleem kenbaar gemaakt waarna eea keurig werd vervangen.

Zeer positief

Supersnel met Postnl. Probleemloze levering aan de postbus. Uitstekende circulatiepomp. Wel moeten bij droge opstelling de 38mm-tulus met fitterstape gemonteerd worden, anders lekkage. Dit staat niet in de handleiding.

altijd op tijd leveren

al diverse keren iets besteld, altijd goed op een keer na, maar dat werd toen naar volle tevredenheid meteen opgelost, dus absoluut geen klachten.

Zeer goed!

Zeer goed!

Goede ervaring met HBM

In het verleden al vaker wat gekocht bij HBM zonder problemen.

Snelle levering, zeer blij met het product

Snelle levering, zeer blij met het product

Prima materiaal en verdere service

Snelle levering en bij mijn vijverpompen bestelling een laag stroomverbruik

Erg lastig dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn !!

De lamp werkte niet die in de UVC zat, toen proberen te bellen maar dat lukt helaas niet. Toen maar gemaild en super snel antwoord gekregen dat dit niet te testen is in open toestand.

product zeer snel geleverd

goede overzichtelijke website vandaag besteld morgen thuis

Advies gevraagd en gekregen - vlotte en correcte service en levering.

...

Snel en goed

Na de bestelling kreeg ik bericht dat de verzending klaar voor verzending is De dag later was de bestelling geleverd en het produkt zoals beschreven

Goede communicatie

Goede prijs en correcte levering

Pomp besteld aan zeer goede prijs en zeer snel geleverd Nu nog afwachten hoe de pomp het doet op langere termijn

Prima product en een snelle levering.

Prima product en een snelle levering.

Prima service bij klacht

Ik heb vaker producten besteld en altijd supersnelle en correcte levering. Laatst was er een product niet helemaal in orde en dit is na één mailtje perfect opgelost. Fijn dat er nog zulke bedrijven zijn!

Ik had vooraf wel war vragen, deze mensen hebben steeds een antwoord bezorgd waardoor ik de bestelling met veel plezier heb geplaatst wetende dat service uitstekend is! Bedankt

Snelle levering en bij een vraag kregen we op Zondag het antwoord! Super service! Kast is erg mooi!

Niets op aan te merken

top