Impeccable

Impeccable

alles naar wens

Goede omschrijving van het product. Correct geleverd en ook tijdig.

In het weekend besteld. Wonderbaarlijk genoeg werden 2 identiek grote pakketten op dinsdag en woensdag bezorgd door postNL.

Heel goed snel onval

Bestel morgenochtend de dag erop in huis

Netjes en snel verzonden!

Netjes en snel verzonden, en hey pompje doet het perfect!

duidelijke site, produkten zijn goed omschreven.

zo zou iedere webshop moeten versturen super gewoon.

Was de eerste keer en is gewoon super en zeer goed verpakt dikke pluim. Zal niet bij deze keer blijven. Bedankt

Uitstekend!

Voor de 1e keer besteld, goede kwaliteit slang voor een uitstekend prijs en heel vlot geleverd

alles compleet vlot geleverd en naar verwachting

precies wat ik nodig had

Snel en correct

Goed snel bezorgd

Prijs kwaliteit verhouding perfect

Zeer snelle levering

Ik kwam dit bedrijf tegen op internet Ik plaatste een bestelling s middags en de dag er op al binnen. zeer goed geregeld. dank ervoor.

Zakelijk en vlot.

Duidelijke advertentie, vlotte levering.

Geweldig...

Wat de verkoopprijs betreft, ik vond ze nergens goedkoper. Antwoord na bestelling = ok, levering correct op datum. Na levering had ik een opmerking , voor de koerierdienst, en deze werd correct opgevolgd. Het product zelf voldoet aan mijn verwachtingen. Als ik in de toekomst iets nodig heb van vijvermateriaal zal ik de webshop van Michielsen B.V zeker raadplegen, en vind ik er wat ik nodig heb zal ik het zeker bestellen. Een heel tevreden Belgische klant. Daniël Lobijn Herselt België

uitstekend

snelle goede service. kwaliteit producten tegen scherpe prijs.

Top kwaliteit vissen!

Vissen worden netjes en met grote zorg afgeleverd! Bezorgster is altijd op tijd met het leveren van de vissen en is altijd vriendelijk! Zal zeker gebruik blijven maken van deze onderneming! Toppie!

Snelle levering voor een goede prijs.

1 puntje vind ik jammer, ze zijn niet telefonisch bereikbaar, alles moet via de mail.

Tevreden

Aquariumfilter F / H (Eco) serie besteld, snel geleverd en geheel compleet. Min puntjes, de bijgeleverde spraybar en inlaat (zuiger voor bodem afval) zijn wat te kort, deze zouden iets langer mogen zijn, zeker voor de wat grotere aquariums. De spraybar heeft als nadeel dat de eerste 5 gaatjes niet echt sprayen, maar door onder/boven druk samen komen tot een dikke straal! Verder niks te klagen prijs kwaliteit en levering was heel goed.

Zeer snelle en Goedele levering

Netjes op tijd geleverd.

Vervelend was dat ik van jullie een mail kreeg,dat ik niet had betaald, maar dit is opgelost.

Snelle en correcte levering.

Produkt zoals beschreven.

Alles prima en snel gegaan

Levering ging snel en correct.

Geen aparte dingen

Alles prima geregeld

Was anders dan normaal

2 keer eerder dit onderdeel besteld. Toen kwam dit keurig in een zakje en doos. Met op de doos wat het was. Daar omheen zat de verzenddoos. Dit keer open ik de verzenddoos en zit het puur alleen in een zakje met daarom de code geschreven. Dit vond ik persoonlijk nogal appart aangezien het anders is dan in gewend bij dit product. Verder werk de pomp zoals het hoord.

goed product

Zeer vlotte levering en product zoals omschreven. Zeker een aanrader om bij deze mensen iets te kopen.