Snel geleverd, kwaliteit goed.

Aanrader voor aanschaf vijver artikelen tegen scherpe prijs.

Snelle levering goede kwaliteit

Goede kwaliteit en goede prijs

Nette afhandeling, snelle verzending

Top verkoper alles is duidelijk van aankoop, financiele afhandeling en goede verzending met communicatie overzending.

Top en zeer snelle levering

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Is goed gegaan.

Wel jammer dat het pakket in drie delen, dus drie aflevermomenten gearriveerd is. De laatste duurde wel een week. En we vonden het ook niet zo fijn dat we niet konden bellen. Wel werd er snel op de mail gereageerd.

Volgens verwachting

Netjes volgens geleverd volgens verwachting

Zoals altijd weer netjes geleverd wat ik besteld had.

Gewoon goed, ik bestel enkele artikelen en deze worden netjes verpakt geleverd.

snelle service niet echt service gericht

Ik kocht in de winter één van de goedkoopste minst krachtige fonteinpompjes. Een paar weken later was het mooi weer, tijd om te gaan installeren. Na installatie bleek het pompje net niet krachtig genoeg. Ik mailde Michielsen maar de klantenservice was onverbiddelijk: te laat om nog te retourneren of tuilen, ik moest een nieuwe bestellen. Nu blijkt een iets zwaarder pompje dat ik vervolgens bestelde net zo duur te zijn en prima doet wat ie moet doen. Wel flauw om je zo te verbergen achter je verkoopregels. Juridisch zal het wel kloppen maar doe je naam eer aan KLANTENSERVICE

Levering conform afspraak

Lek aan dichting externe aquarium pomp, nieuwe pomp.

Bij de opstart lekt de pomp na een paar minuten. Opengedaan opnieuw getest, terug lek. Gelukkig had ik nieuwe dichting bijbesteld, na het vervangen lek gelukkig opgelost. Mail gezonden naar Michielsen B.V. op 25/03/2022 om uit te leggen wat er is gebeurd maar zonder enig antwoord tot op vandaag, klantvriendelijk kan je dat niet noemen.

zeer goeie levering opvolging

levering kan rapper maar snap ik volledig dat zoveel materiaal van verschillende lootsen bij elkaar moet komen dat dat even duurt er mag wel wat meer hoogstaan materiaal zijn

Snelle levering nadat ik de bestelling geplaatst had het

Alle keurig en snel geregeld

Perfecte service

Goed product

Goed product en snelle levering

Betrouwbaar

Goed, betrouwbaar, snelle levering.

Binnen een paar dagen ontvangen

Gewoon goed, zoals je mag verwachten. het produkt kan ik nu nog niet echt bekijken maar ziet er in de eerste instantie goed uit.

Voeding was defect en kreeg binnen 2 dagen en nieuwe opgestuurd.

Goed verzending correcte

Ben zeer tevreden, wordt accuraat6 en snel gehandeld

Bij vragen en retourzending wordt snel en goed gehandeld, blijf zo doorgaan dan heeft u tevreden klanten.

snelle service

Het benodigde wordt zeer snel verzonden.

Snel te vinden op internet. Goede prijs. Overzichtelijke site. Kwalitatief goede producten. snel gel

Ik was opzoek naar een vijverpomp. Google gaf deze site al snel weer met aantrekkelijke prijzen en duidelijke product specificaties. Na bestellen was het product zeer snel in huis.

Zeer snel in huis

Snel geleverd, afspraken nagekomen

Mijn ervaringen zijn prima. Snelle levering en de afspraken worden nagekomen.

Ik heb toevallig een voor mij niet gekende betalingskeuze gemaakt. Dat doe ik niet meer