Tevreden

Ja

Good

Super. Snelle en pertecte service.

Bestelling achteraf iets aangepast. Volgende dag gelijk bevesting ontvangen met nieuwe factuur. Volgende dag juiste produkten ontvangen en verschil stond al op mijn rekening zonder verzoek daarvoor. Bij een levering met beschadiging gelijk nieuw produkt ontvangen na reclamatie. Perfecte service.

Wederom super

Weer een bestelling geplaatst, en de volgende werkdag in huis! Snelle levering tegen een schappelijke prijs. Kwaliteit van geleverde oprijplaat is ook weer top

Jammer dat er geen coulance is met spullen die kapot gaan direct na levering

Lamp die geleverd is ging dadelijk stuk. Men zei dat dit aan de track lag. Eventueel een coulance regeling zat er niet in.

perfect

perfect

niet berijkbaar voor vragen

snelle bezorging maar niet berijkbaar voor vragen zie de lamp niet branden had hier een vraag over

Snelle communicatie & levering

Snel antwoord op mijn vraag via e-mail en snelle verzending. Product zoals beschreven. Aanrader.

Snelle levering, goed product

Besteld voor mijn tante in Spijkenisse, snel geleverd makkelijk te installeren

Goed en snel

Top service zeker aanrader

Snelle levering, degelijk materiaal.

Prima bedrijf

Alles altijd op tijd goed verpakt en netjes bezorgt

snelle levering , alles klopt perfect

alles correct en op tijd

snel en correct

zoals het hoort te gebeuren

Precies zoals gewenst

De aankoop is zeer snel geleverd, goed verpakt.

Teleurstelling

Geprobeerd om contact te krijgen via de mail echter wordt niet op gereageerd!

Snelle levering.

De ene dag besteld , de andere dag geleverd. Zeer goede service.

Heb je een vraag,krijg gelijk antwoord terug

Fijne ervaring

Goede info op de site , Snel te bestellen Duidelijk en snel verzonden

Goed verlopen van bestelling tot levering.

Overzichtelijke website met goede uitleg per product. Goede communicatie van verzending tot levering. Product was zoals verwacht en volledig. Top

Zeer snel en correct geholpen.

Zeer snel en correct geholpen . Heel goed verpakt.

Zeer fijne en goede service

Ik kocht 4 inklapbare tafelpoten. Bij levering bleek er 1 defect te zijn. De dag erna gelijk 1 nieuwe kosteloos nagestuurd gekregen.

geen

geen