De goederen werden snel ontvangen, nog niet uitgepakt. Echter storend is dat bij de bestelling geen aanvullend contact mogelijk is, of telefonisch een vraag te stellen. Wegens reactie niet verzenden kunnen op aanbevelingsvraag: ja ingevuld

vlotte levering zoals verwacht

vlotte levering zoals verwacht

Was wat schade aan het product maar pas ontdekt na assemblage.

Kwaliteit produkten .

Ik koop er niet geregeld maar de produkten die ik er gekocht hebt zijn altijd van goede kwaliteit ,ik blijf er ook gewoon kopen snelle service en levertijd.

Service en levering waren helemaal top.

De levering ging heel snel en de artikelen waren goed verpakt. Ik kreeg precies wat ik wou.

goede service

Vlugge levering en perfecte verpakking. Een aanrader.

Levering zeer vlot en goederen zoals beschreven. Toekomst gericht zeker opnieuw bestellen.

Duidelijk snel en correct

Zie hierboven

Goed geholpen

Mijn 1e bestelling eigenlijk te snel gedaan, maar die kon gelukkig terug. Daarna de juiste bestelling gedaan en die was ook snel geleverd.

snel en correct

Bestelling werd snel ontvangen en na retourzending werd het bedrag snel en correct teruggestort.

Keurig volgens afspraak geleverd

Keurig volgens afspraak geleverd een product functioneert zoals beschreven.

De pomp werkt perfect en geruisloos is makkelijk te installeren .. een goed product en snelle levering

Goedkope producten, toch goede kwaliteit snel geleverd

Goedkope producten, toch goede kwaliteit snel geleverd

Snel en goed product

Na bestelling snel verstuurd

Simpel en snel en naar tevredenheid

Simpel en snel en naar tevredenheid

Gewoon super

Snelle levering en precies op tijd gelever

Op tijd en goede service

Fijn bedrijf duidelijke website

Makkelijk en duidelijke website

snel goed en duidelijk

snel en duidelijk

Goede communicatie en prima service bij technische mankementen!

Correcte levering

Prima kwaliteit van de bestellingen en keurig geleverd

Alles is goed, maar de prijzen zijn een beetje duur

Alles is goed, maar de prijzen zijn een beetje duur

Prima website. Snelle levering

Kwalitatief goede producten voor een goede prijs

Ik heb al een aantal producten gekocht via de website en alles wordt altijd netjes en goed verpakt verstuurd. bij mijn laatste bestelling was ik vergeten een UV-lamp toe te voegen, hierop via de mail gevraagd of deze nog bijgevoegd kon worden bij mijn bestelling zodat ik niet nog een keer verzendkosten zou betalen. Ik kreeg binnen 5min een mailtje terug dat, dat geen probleem was en de UV-lamp met de bestelling mee kwam. altijd uitstekend geholpen door h.o. Michielsen. en ook nog eens Kwalitatief goede producten voor een normale prijs.

Helemaal goed

Helemaal goed