Kwalitatief goede producten voor een goede prijs

Ik heb al een aantal producten gekocht via de website en alles wordt altijd netjes en goed verpakt verstuurd. bij mijn laatste bestelling was ik vergeten een UV-lamp toe te voegen, hierop via de mail gevraagd of deze nog bijgevoegd kon worden bij mijn bestelling zodat ik niet nog een keer verzendkosten zou betalen. Ik kreeg binnen 5min een mailtje terug dat, dat geen probleem was en de UV-lamp met de bestelling mee kwam. altijd uitstekend geholpen door h.o. Michielsen. en ook nog eens Kwalitatief goede producten voor een normale prijs.

Helemaal goed

Helemaal goed

Prettige omgang en afhandeling

Het bestelde product kwam zwaar beschadigd binnen, daar kan Michielsen zelf niets aan doen maar de manier hoe zij dat oplossen Is werkelijk een onlinewinkel waardig. Zij deden er werkelijk alles aan het op te lossen en stoppen pas als je tevreden bent. Zo niet is geld terug ook nog aangeboden. Nieuwe product was na drie dagen binnen. Chapeau Topwinkel.

tevreden

Enige wat ik nog niet weet is op welk termijn de verschillende onderdelen periodiek vervangen dienen te worden en of ik deze onderdelen ook bij jullie kan bestellen.

Vlot en professioneel

Prima produkten. Vlotte professionele afhandeling van mijn bestelling.

eerlijke en snelle levering

Zoals beloofd in hun informatie, zijn de leveringen altijd zo verlopen.

Uitstekende levering

Goed en snel.geleverd.

prima zaak

onderdelen keurig volgens afspraak geleverd.

Prima op tijd binnen

helemaal prima

Heel goed advies, heel klantvriendelijk en behulpzaam lof over de hele lijn, TOP

Mijn ervaring met de Firma Michielsen, kan ik alleen maar als positief ervaren. Ik werd geholpen en bijgestaan door Sanne ( die ik hierbij nog eens persoonlijk wil bedanken). Zij heeft mij bijgestaan met deskundig advies en alles is correct en goed verlopen. Vanaf de eerste mail tot de levering thuis, echt TOP. Dit zijn mensen die van aanpakken weten en ook weten waar ze mee bezig zijn. Dit was trouwens mijn eerste aankoop, maar het zal zeker mijn laatste nog niet zijn. Een zeer tevreden klant.

Aanrader!!!!

Kwaliteits producten tegen scherpen prijzen. Perfecte verpakking en verzending met track en trace

top en snel geleverd

helemaal top, precies wat ik nodig had en op tijd geleverd

perfecte afwikkeling

erg goed ,snel en perfect

Teleurgesteld

Was zwaar product en was zo slecht ingepakt dat de doos kapot was en er onderdelen weg zijn. Heb deze nog niet binnen . Als je producten inpakt doe je dat met zorg.

Wat ik besteld heb is goed en snel bezorgd en met vragen over het product wert ik snel geholpen.

Product was helaas niet in orde, na mijn melding hiervan kreeg ik meteen een nieuw product opgestuurd.

Goed en snel ontvangen

Al vaker verscillende dingen besteld en altijd tevreden.

Snel

Snelle en goede levering.

Verwerking van de bestelling verliep zeer snel en correct. Duidelijke informatie over datum en tijdstip van leveren werden netjes gecommuniceerd. Het geleverde materiaal voldoet aan mijn verwachtingen, mijn eerste ervaring met HO michielsen is dus best positief.

Prima geregeld

Snel het product in huis heel fijn.

Goede prijs, snelle levering!

Goede prijs, snelle levering!

Gewoon goed en precies wat we nodig hadden.

Veel keuze en precies de goede luchtpomp die we nodig hadden. Netjes op tijd Verzonden en geleverd.

Nog steeds niets ontvangen .. kerst drukte.?

Het pakketje zou de volgende dag er zijn tussen 8 en 18 uur Nog steeds niets ontvangen .. misschien door de kerstdrukte

top service aan een waanzinnige snelheid

Na de aankoop vorig jaar van een uv lamp en een vijverpomp was mijn uv lamp aan vervanging toe. de bestelling van 2 lampen uit nederland was pijlsnel gedaan en nog sneller was mijn bestelling toegekomen in belgie. alles bij elkaar een aanrader als e-commerce firma. tot de volgende bestelling,