Goede prijs en snel geleverd

Zocht een dompelpomp groot aanbod voor goede prijzen

Netjes en snelle levering

Een snelle levering, snelle reactie n.a.v. een vraag per mail. Product zoals omschreven. Netjes verzorgd en ingepakt. Enig wantrouwen gehad betreft reviews over retourneren en dat er afgelopen jaar een onderdeel is uitgeschreven bij kvk. Deze hebben ze weggehaald en ik zal zeer zeker weer wat bestellen hier.

Goed geregeld

Prima geregeld allemaal . Geen min punten gevonden .

uitstekend

zeer goede beschrijving met foto's. Scherpe prijs en zeer snel geleverd. product voldoet aan de verwachting

Gelukkig

Alles tip top in orde kan niet beter wensen prettige feestdagen voor jullie allemaal

Aanrader

Snelle en juiste levering

Snel gevonden en perfecte levering!

Gewoon zo het hoort!

Keurig op tijd en goed verzorgd aangeleverd

Ik beveel dit bedrijf aan

snel geleverd , goede warmtewisselaar en scherpe prijs.

alles O.K.

Prima materiaal en snelle service

snelle levering, product voldoet aan de verwachting.

Dit was mijn tweede filter en voldoet aan de verwachte voorwaarden, ik gebruik hem in een aquarium voor visbroedsel daar ik de aanzuig mond in de bak kan aanpassen naar mijn wensen. een aanrader.

Al meerdere malen iets besteld en ook deze keer weer snel en goed verpakt geleverd.

Snelle levering, leuke prijzen.

Snelle levering, alles gemakkelijk te vinden op de site Genoeg keuze van goede spullen

Vlot besteld, tijdige levering

Dringend 2e vuilwaterpomp nodig, dezelfde pomp besteld dienaar in bedrijf is. Had al ervaring met dit bedrijf. Tot mijn verbazing is de pomp niet duurder geworden in 2 jaar en direct beschikbaar. Top!

Betrouwbare levering maar kwaliteit besteld product matig

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. De houtsplitter die ik kocht moest nog gemonteerd worden. Daarbij kreeg ik de delen niet makkelijk in elkaar. 1 van de 4 inbusschroeven was niet erin te draaien doordat een en ander niet recht op elkaar aansloot.

Nog niet ontvangen

Pakket nog niet ontvangen

Snelle levering, duidelijke site , ruime keuze en gunstige prijs zou zeker de firma adviseerden aan vrienden en bekende ,bezoek de site zeker nog maakt om een bestelling te doen Groeten D Sars

Voldoet aan verwachtingen

Ik heb een spiraalslang voor de vijver besteld en deze is snel en netjes geleverd.

Levering geheel volgens jullie afspraak

Afspraken worden nagekomen

Kattenhuis besteld. Snelle levering en duidelijke tussentijdse informatie. Het kaartenhuis is van goede kwaliteit. Er ontbraken alleen twee schroefjes.,

1 product aangeschaft. Snelle het op maat gemaakte product binnen ook was het maar 2 meter.

Super snelle levering

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Kwaliteit en prijs in orde.

Kwaliteit artikelen, goed telefonisch advies. Verzendkosten waardoor je niet snel geneigd bent om een klein artikel te kopen. Misschien een lager tarief hiervoor rekenen.