laatste bestelling was ok

doch de hydraulische pomp voor de pers die ik vorig jaar in december kocht is er nog steeds niet , ze zou per direct verstuurd worden wanneer ze binnenkwam . ik ben nog steeds wachtende.

De service was super

De service was super

Verpakking kapot en schakelaar defect

Vuilwater pomp met vlotter ontvangen in kapotte verpakking karton en schuim gebroken. Schakelaar werkte 1x en toen kapot. Door mij vervangen. Aansluitingen in schakelaar zitten los in de schakeldoos. Pomp zelf is van gietijzer en degelijk. Pomp en slangen zien er goed uit.

Hier werken nog echte mensen, net als in mijn bedrijf. Top service!

Vriendelijke dame die mij snel het juiste onderdeel heeft bezorgd. Ik blij en de vissen blij, ze zwemmen weer vrolijk rond in heerlijk helder water:)

Geleverde kwaliteit bedroevend.

Snelle levering , maar de kwaliteit van de geleverde zitmaaierlift is waardeloos. Als ik het product van te voren had gezien had ik er niet meer dan 10 euro voor willen geven. En dat is meer dan de inkoopprijs vermoed ik. Had natuurlijk wel iets uit China verwacht , maar niet zo klungelig gemaakt ding als dit.

snelle levering van top product

zocht nieuwe luchtpomp voor aquarium... snel geleverd en mooi product met goede handleiding en voldoende toebehoren zoals slang en luchtsteentjes

gemakkelijk besteld en snel geleverd

makkelijke goede website. Snel geleverd al de volgende dag

Snelle en correcte levering

Product voldoet aan beschrijving en snel geleverd

snelle en correcte service

gezocht wat ik vond, besteld, betaald en een of 2 dagen later was het er, super gewoon

Goede en vlotte levering

Zeer vlotte en goede levering van de oprijplaten. Helaas zijn de opstaande randen te hoog voor een gemiddelde scootmobiel, ik heb dit moeten aanpassen

Goede producten en goed service.

Alles werd keurig geregeld. Moesten op het laatste moment nog iets bijbestellen. Geen probleem.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

alles eerste klas

artikel zoals beschreven prijs ok verzending supersnel

Zeer snel geleverd.

Mijn bestelling voldoet volledig aan de omschrijving op uw website. Eveneens correcte afhandeling van mijn bestelling... en bovendien sneller geleverd dan ik had verwacht.

Probleemloos

Onbekende webwinkel maar goede afhandeling bestelling

Prima puppygaas op tijd geleverd

Mijn eerste bestelling duurde vrij lang voor dat deze werd uitgeleverd bleek dat er een slangtules niet op voorraad te zijn, daar Kwan ik pas achter na mijn mailtje aan (Handelsonderneming Michielsen). Mijn tweede bestelling werd binnen tweedagen geleverd, Met regelmaat bestel ik bij Handelsonderneming Michielsen aquarium artikelen. Mijn ervaring uitstekende prijs en kwaliteitverhouding.

goed advies en snel geleverd

Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen via de mail en een dag later de spullen geleverd gekregen.

Goede service snel geleverd

Snel geleverd en retourzending snel geaccepteerd

snel en heel goed

Kan niet beter !!!

Uitstekend alles zelf kunnen vinden

Ik heb hier een stille aquarium pomp gekocht. Product eerst verdwaald met de post even later toch opgelost. Product ontvangen. Pomp is perfect want een pomp pompt het water rond alleen laat het stille maar weg wat een tering geluid maakt dat ding. Morgen eerst maar een isolatie bak maken. Verder alles oké.

Kan ik iedereen aanraden

Snel en prima prijzen

Al vaak wat besteld en altijd prima in orde

correcte afhandeling en aflevering

correcte afhandeling en aflevering