zeer goed

houdt zich aan de afspraak .zeer tevreden

Makkelijk besteld! En snel geleverd

Veel in het assortiment en niet te! Duur Fijne website

Super goede service

Goed materiaal. Helaas een onderdeel fout geleverd maar door de super goede service een dag later het goede onderdeel ontvangen. Zeker aan te bevelen.

Goed bedrijf

Snelle levering van producten via track and tracé wordt je op de hoogte gehouden. Ook voor particulieren.

Duidelijke website, goede snelle levering en betrouwbaar!!!

Overzichtelijke website, je doet je bestelling, betaald en 2 dagen later wordt alles (goed verpakt) op tijd afgeleverd!!!

Zeer snelle levering. Prima producten.

Na bestelling zeer snel en netjes geleverd. De communicatie is uitstekend. De producten zijn prima. Onze ervaring is helemaal top.

bestelling was vlug binnen netjes verpakt

klasse geregeld snel verzonden prima product

Prima spul en service.

Alles voldoet aan mijn verwachting. Snel geleverd en prima kwaliteit.

Klote recensies

En weer zo'n klote mail wat ik er van vond. Ik doe dat zelf wel als ik dat nodig vind. Ongewenste spam voor mij.

Snelle levering, goed verpakt

Ga zo door

Correct

Product zoals beschreven

Vlot geleverd maar op vragen / contact word niet gereageerd

Een vijverpomp gekocht Maar uv lamp werkt niet en er zit geen gebruiksaanwijzing bij Doos is al open geweest voor hij geleverd is Contact gezocht via site en e-mail Jammer maar krijg geen gehoor Zou graag zien dat het op gelost word

negatief

defective product, no response to email and no phone number to contact a live person to resolve the problem with the product, which was very expensive

super tevreden

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Perfect zoals gewoonlijk. Snelle verzending, goed verpakt. Tot een volgende keer.

Goed, snel goede uitleg over product en zeker aan te bevelen . Mijn volgende pomp weer van Michelsen.

Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering

Ik heb een 18 watt UV lamp gekocht aangezien mijn vijver zweefalg bleef houden. Na een week zag ik al resultaten en na 2 weken weer helder water. De UV lamp is van goede kwaliteit en de levering was snel

Uitstekende afhandeling zoals altijd

Ik heb hier al meer spullen besteld en ben dus nog nooit teleurgesteld Kortom een prima zaak

Zeer goede afhandeling van de order.

Snelle levereing. Duidelijke factuur. Email mbt. de vraag : wat voor soort materiaal is de afvoerbuis? NIET beantwoord. Zeer slecht.

Super tevreden

Pakket keurig op tijd geleverdbinnen de afgesproken dagen door jullie vermeld

Doen wat ze beloven.

Al verschillende keren bestellingen geplastst. Steeds zonder problemen geleverd gekregen.

Goede en snelle levering

Correct bedrijf