Prima, levering was er snel

Een webshop die meer aandacht verdient

1e. De webshopartikelen zijn overzichtelijk en goed aanschouwelijk te bekijken. 2e. Administratie duidelijk en klantvriendelijk. 3e. Snelle bezorging met een redelijke bezorgkosten. 4e. De verpakking was prima. Niet te groot. 5e. Mijn artikel voldoet helemaal naar wens.

Grote keuze snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

Verrassend snel

Zocht een eenvoudig niet al te prijzig poezenhuis voor buiten. Bedoeld voor een ietwat verwilderde zwerfkat. Vond een geschikt exemplaar bij HO Miechielsen BV. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Eenvoudige montage. Paste allemaal precies. En… belangrijk, een zeer snelle levering. Zeer content!

leveren zoals beloofd

alleen maar goede ervaringen; goede bereikbaarheid, vlotte levering

waardeloos

skimmer blijft omhoog komen.moet je er een steen aanhangen.nee gewoon een ***skimmer weg 80 euro.zuurstofpomp maakt herrie rommel.los het dan netjes op nooit meer bestelling plaatsen.

Prima product, goede prijs/ kwaliteitsverhouding

Wij gebruiken de filters voor waterwinning in Zweden. Wij gaan ervan uit dat de filters los te koop zijn

Was verrast in de positieve zin

Levering is zoals afgebeeld en voldoet zoals beschreven, de levering is ook te volgen.

Zeer goed, perfecte levering

Biobox 90.000 gekocht met bio bacto en VT vijverhelder. Na één dag had ik helder klaar water. Na 2-3 dagen was de grond opnieuw zichtbaar. Correcte prijs en perfecte levering.

Snelle en correcte levering

Alles werd supersnel en zoals besteld geleverd. Degelijk ingepakt. Zeer tevreden!!!

Gemakkelijke website snelle service

Gemakkelijke website en snelle service naar prijs en product vallen tegen, product is duur voor wat je eigenlijk krijgt , dit is een eenmalige aankoop geweest

Correct en snelle bediening

Correct en snelle bediening, doe zo verder.

Het filter weer heel goed

Filter weer heel goed ik ben super tevreden

snel en correct

Was blij dat ze het nodige onderdeel op voorraad hadden,dus eeg goede service!!

Snelle verzending!

Snel bezorging en goed verpakt

Snel geleverd en product van goede kwaliteit zoals omschreven

Al jaren bestel ik de zijderupscocons voor m'n koi. Ze zijn van goede kwaliteit en in verhouding tot andere koicentra zeer goedkoop

De beste service

Ze maken werk van bestelling

Prima produkt voor goede prijs.

Tuindouche upside down gekocht. Leuk ding. Goedkoper dan elders. Vlot ontvangen ook. Blij mee.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle en correcte levering. Montageinstructies mochten iets duidelijker zijn. Zonder de foto's op de website was het toch even zoeken.

Betrouwbaar, goed en snel

Service, zoals je mag verwachten: betrouwbaar, goede producten en service, duidelijke webwinkel, netjes verpakt en snelle verzending.

Gied en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Geodesia ensnelle service

Vrijdagmarkt filter besteld en zaterdag geleverd

goede service en perfecte afhandeling.

Goede prijs-/kwaliteitverhouding Snelle afhandeling en levering zoals vooraf gezegd. Prima bedrijf.