Snel en goed

Vandaag gebeld gelijk geleverd

Prima levering, niet te duur.

Fonteinpomp gekocht. Mooie prijs. Snelle levering.

Perfect!

Onze waterpomp van de vijver ging stuk. Omdat er warme dagen aan zaten te komen, hadden we eigenlijk uiterlijk de volgende dag een nieuwe nodig. Besteld online en volgende dag geleverd. Wij blij, maar ik denk de vissen helemaal ;-)

Hele goede service!

Al vaker bestellingen gedaan en net als alle vorige leveringen is het product in goede staat ontvangen, en was de levering snel. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle correcte service

Ik had een filter besteld. Deze werd snel en verzorgd geleverd. Een tevreden klant.

Kompleet

Plezierig kompleet duidelijk overzichtelijk Goeie levering.

Duidelijke site snel en goede levering

Uitstekende service

Snel en goed gaat vakantietijd samen. Maar nu gelukkig wel. En tegen een erg concurrerende prijs.

Ok

Duidelijke website en snelle levering van een goed product.

M.b.v. google zocht ik naar oprijplaten voor onze scootmobiel. Ik vond diverse leverancier met verschillende modellen en heb voor die van Michielsen B.V. gekozen. Ze werden snel en goed verpakt geleverd. We hebben ze reeds diverse malen, naar volle tevredenheid, kunnen gebruiken.

Was ontgoocheld

Zet de tent op 10 juni voor de 1ste keer op en toen ik de stan de ene kant in het gaatje stak schoot de lus met de gaatjes uit de hoek van de tent los! Kan ze dus niet opzetten! Kan ik ze nog terug sturen voor een andere?

Goede ervaringen.

We hebben reeds 2 bestellingen gedaan voor vijverprodukten.Steeds snelle en goede service.Betrouwbare firma.

Heel fijne zaak om dingen te bestellen

Ik heb hier nu al een paar keer spullen besteld altijd zeer tevreden. Zeker aan te raden. Ook als er iets is helpen ze je goed en snel

Snelle levering en prima kwaliteit prijsverhouding en snelle reactie van personeel

Op zoek naar nieuwe pomp en filter kwam ik op de site van H.O Michielsen. Spullen besteld en met medewerker contact gehad over handleiding. Prima geholpen en snelle levering. Minpunt: geen telefonische mogelijkheid HO te kunnen consulteren. Daarom toch niet ( achteraf) mijn eerste keuze kunnen maken.

super................

snel goed materiaal pomp werkt prima dikop tevreden.

Zeer goed bevallen en ik zou ze zeker aanraden.

Goede website en snelle afhandeling. Ook de aftersales werkt snel en klantvriendelijk.

Zeer snelle levering

Mooi dat ze zelf een nederlandstalige handleiding hebben gemaakt.

Prima en snel

Beetje lang moeten wachten

10 dagen wachten op mijn bestelling is in deze tijden toch wel erg lang. Had e-mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling bleef en kreeg bijna direct een antwoord wat wel positief mag genoemd worden. Mijn bestelling was mooi verpakt en in goede staat dus best tevreden daarover.

correcte service en veel verscheidenheid aan materialen .

correcte service en veel verscheidenheid aan materialen. Website is goed opgebouwd

Snelle levering, goede service.

Via de website, die zeer makkelijk te vinden is en ook zeer duidelijke foto's en zeer omvangrijke, eerlijke omschrijving. Daarbij een snelle levering. Perfect!!!

Vijverpomp besteld gevraagd vóór snelle levering volgende dag in huis super

Maken waar wat ze op de site vermelden

Snel geleverd en stevig verpakt

Snelle en correcte levering

Had verkeerdelijk trafo voor drukfilter besteld- deze werd zonder probleem teruggenomen en teruggestort. Dank zij de e-mails van een medewerker kon ik een probleem met een uv-lamp oplossen. Dus: Michielsen B.V. is een aanrader !