Goede snelle levering.

Prima levering: verzendkosten overdreven bij besteding meer dan € 75,-!

Prima geleverd en op tijd. Echter, de verzendkosten berekenen bij besteding meer dan € 75,- vinden wij wel wat overdreven.

Snel en accuraat

Prima prijs en snelheid

Adequaat en snel geleverd.

Adequaat en snel geleverd.

Snelle service voor prima prijzen

Snelle service voor prima prijzen

Snelle levering en goed beschermd geleverd

De 2 uvc units waren goed ingepakt.was ook heel snel geleverd.

Fhjhk je ghjk

Snelle correcte levering.

Tevreden met deze leverancier, correct en snelle levering.

Supergoede snelle service

Snelle levering, zeer tevreden over de producten.

Hier niet bestellen.

Artikel kon niet retour en niets meer terug reageren op e-mail. Geen telefoon nummer te vinden. Ze zijn gewoon onbeschikbaar en opgelicht!

Verkoop snel en prima.

Verkoop gaat goed maar de 2 mails die ik verstuurd heb ivm klacht Worden niet gelezen en beantwoord !!! Vind dit een hele slechte behandeling naar je klant.

gewoon goede services

wat ik bestelt had kwam 100% overeen met wat ik verwacht had snelle levering zeker herhaling waard

Goeie pomp, scherpe prijs en snel geleverd

Michelsen bv. Levert goeie duurzame pompen voor een scherpe prijs. Communicatie en levering gingen vlekkeloos

Correcte en stipte levering

Correcte en stipte levering

lekker snel geleverd

Alles is netjes afgewerkt

Zeer vlotte service en levering

Correcte en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Gewoon top

Niets te klagen

Snel, artikel zoals beschreven, redelijke prijs Dus niets te klagen

Lekker snel geleverd

Vandaag besteld morgen geleverd.

Beter dan best

Een pomp en een filter hier besteld. Topservice en uitstekende klantenservice (via mail). Al tweemaal onderdelen besteld (kapot door eigen schuld en vorst), dezelfde dag verstuurd. Binnen een paar minuten vroeg men aanvullende informatie om verzenden van verkeerde onderdelen te voorkomen. Prijs, kwaliteit, klantenservice, werkelijk alles TOP!

Prima bestel proces en correcte aflevering.

Prima ervaring.

Netjes en snel geleverd

Prijs/kwaliteit is top

Eerste maal iets gekocht bij deze firma en zeer tevreden over het geleverde artikel. Voor deze prijs vindt je nergens deze kwaliteit ! Zeker niet het laatste dat we hier gekocht hebben.

Snel en goed

Snelle bezorging, goed verpakt. Product is ook prima. Goede website.

Al meerdere keren iets gekocht, snelle levering

Super service en goede kwaliteit

Snelle goede levering