top qualité et livraison rapide

reçu 3 jours seulement après la commande super sérieux

Matig tot slecht

bezorging niet aangekondigd, lag onverwachts bij de voordeur. Onbekend was ook dat de bestelling in twee gedeeltes zou worden geleverd. Ik vind het gebruikte materiaal gammel en de tuinkast is dan ook gammel. Verschillende voor geboorde gaatjes niet op de juiste plaats, versteviging voor deurgreep ook onjuist gemonteerd. Raar vind ik ook de voorgeboorde gaatjes in het dakleer, gaat toch lekken. Er ontbrak ook een draagtlatje voor een van de schappen

Vijverpomp

Prima pomp voor een heel goedkope prijs en werkt uitstekend

netjes en correct afgehandeld.

Voor iedereen aan te raden.

Waardeloos!

Hele slechte ervaring met H.O. Michielsen! We hebben er een RVS brievenbus gekocht maar deze was beschadigd en het statief paste niet op de brievenbus. Vervolgens contact gezocht maar er werd amper/niet gereageerd. We zouden een nieuwe brievenbus opgestuurd krijgen maar na ongeveer een maand hadden we nog steeds niets van H.O. Michielsen gehoord. Toen wederom zelf contact gezocht en uiteindelijk kregen we te horen dat we geen nieuwe brievenbus konden krijgen. Echt slecht!

Vlotte levering en product keurig verpakt. Heel tevreden met de pomp.

Ik kan Michielsen aanbevelen

Goed matriaal betaalbaar en snel geleverd

Goede ervaringen .

goed advies, telefonisch bereikbaar, snelle service

had een paar vragen die snel beantwoord werden. daarna besteld en keurig snel geleverd

Snelle levering super kwaliteit

Top bedrijf snel wordt er geleverd

Top !

snele uitstekende survice

bestelling is altijd compleet en in goede staat verpakt. snelle levering . goede correcte prijzen artikelen voldoen aan mijn verwachtingen

Levering was een dag later dan verwacht, verder prima

levering was een dag later dan ik had verwacht maar dat komt door het weekend dat ertussen zat denk ik.

Snelle afhandeling

Snelle verzending

Snelle verzending, alles zoals vermeld.

grandioos snel geleverd

houden zo

Snelle en correcte diensten.

Alles zoals verwacht

Excellent

Prima onderneming

Ik heb hier al meerdere dingen aangeschaft. Alles netjes op tijd geleverd. 1x werkte pomp niet naar behoren, werd snel en vakkundig opgelost.

uitstekend

heel goed

Snelle levering, bot product

Het lijkt een hele handige houtklover, echter is hij zo bot als het maar zijn kan dus heb ik gemaild wat hiervan de bedoeling is maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen.

Snelle levering van mijn vijverfilter. Zeer goede kwaliteit voor erg mooie prijs.

Snelle levering en ziet er heel goed uit.

snel en goed

Uitstekende service

Kabel besteld, volgende dag direct afgeleverd.

Zeer goed ,zal zeker als ik iets nodig heb weer hier bestellen.

Ben zeer te spreken ,snelle levering goede prijs en kwaliteit. Dit raad ik andere aan.