Snelle levering, prijs en kwaliteit top

Al een paar keer dingen voor vijver besteld, super tevreden

Kapotte lamp ontvangen

Kapotte uvc lamp ontvangen. Reeds 2 x voor gemaild, maar geen antwoord. Zelfs als dit niet vergoed of omgeruild kan worden, (wat zeer jammer zou zijn), had ik toch graag een reactie verwacht...

Geen reacties, niks geleverd

Dinsdag besteld, staat levertijd 1,2 werkdagen, donderdag gemaild waar onze bestelling blijft maar geen reactie, vandaag ook weer gemaild nog geen reactie. De levertijd dagen zijn allang gepasseerd maar nog steeds hebben wij onze bestelling niet binnen. Hier ga ik nooit meer wat bestellen

Zeer snelle levering.

Zeer goede service.

Geen antwoord op dienst na verkoop

De bestelling en de levering waren op tijd. Doch bij het opzetten van de kippenren ontbraken er 2 stuks. Er werden reeds 2 mails verstuurd naar het contactadres en ik kreeg GEEN antwoord. Dat is nu ongeveer al een week geleden. ZEER JAMMER.

Besteld netjes geleverd nieuwe pomp voor vijver.

Positief.

Snelle levering.

Goede snelle service

Heb een vijver interne filterpomp gekocht en was er al de volgende dag netjes verpakt, heb al eerder bij jullie gekocht en altijd netjes geholpen vorige keer wilde ik weten hoe je de lamp moest vervangen en kreeg daar netjes hulp bij via een tekening via de mail door eerst telefonisch antwoord te hebben gekregen nu zijn jullie telefonisch niet meer te bereiken wat erg jammer is.

Uitstekend!

Paar jaar terug ook een 12V vijverpomp gekocht. De pomp heeft het jaren goed gedaan maar helaas hadden mijn konijnen alle snoeren stuk gebeten en moest ik weer een nieuwe pomp.

Precies wat ik zocht en niet duur.

Die heb ik dus nog niet, want de e-bike ontbreekt nog; maar het zelfgemaakte fietsenstallinkje is klaar en daar past hij prachtig in. Neem aan dat - en vooral omdat hij los gebruikt kan worden - hij ook prachtig voldoet.

snelle levering, strakke prijs

Twee diamant boren besteld 83 en 102mm. Nergens goedkoper te vinden. Snel geleverd. Tot nu toe tevreden.

Snelle levering met duidelijke begeleiding

Gewoon een goed apparaat.

Ik had eerder een broedmachine van Michielsen. Deze zeer intensief gebruikt en nu vervangen voor een nieuwe. Werkt goed, voldoet aan de verwachting en goede prijs kwaliteit verhouding.

Was gewoon goed

Snel bezorgd en netjes verpakt

heel goed

Ik ben geen grote afnemer bij jullie, heb ook geen grote vijver 10 kub maar dit was dacht ik de 5de bestelling en net als bij de 1 ste ben ik zeer tevreden met de service van jullie bedrijf. Veel succes en bedankt hiervoor. Vr.gr A.J.van den Houten

Dik voor elkaar.

Dik voor elkaar, datgene wat besteld was.

perfect

zeer snelle levering en prima materiaal

Snel geleverd - geen handleiding

Het werd snel en correct geleverd. Spijtig genoeg ontbrak de handleiding. Ook online vond ik hem niet op de website. Het werkt wel maar ik vraag me nog steeds af wat die vijsjes voor dienen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Prijs kwaliteit is prima

Very bad quality product and bad communication

I bought an external filter i300 Eco + 9W UVC unit since 30-11-2024. Since then I have been suffering from filter leakage. I have sent many emails to solve this problem, unfortunately they ignore all emails. I strongly advise against this webshop, please do not buy anything from them, they have very poor quality and poor communication with customer

• Would you recommend us? No

Service heeft aandacht nodig.

Pomp gekocht die regelmatig nieuwe onderdelen nodig heeft. Door slechte informatie ook geen gebruik kunnen maken van de garantie. Enkel contact via email en dan moet je heel lang wachten op antwoord als je überhaupt al antwoord krijgt. Voor mij was het niet voor herhaling vatbaar ook niet als de prijs goed zou zijn.

Heel positief

Ik bestel al jaren de vijver spullen bij Michielsen Goede kwaliteit producten