Snelle levering en de artikelen die je koopt zijn voor een hele redelijke prijs.

Alweer eens perfect geregeld!

Bestelde spullen zijn van goede kwaliteit en snel geleverd. Alweer een keer zeer tevreden en weet zeker als ik weer iets nodig heb voor mijn Koi vijver dat ik een bestelling plaats!

Weer een topproduct geleverd gekregen!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Snelle levering, product voldoet aan verwachting

Goede filter

Werkt super goed en houd het aquarium lekker zuiver en helder!

een perfecte zaak ga zo door

snelle levering en correcte produkten.

Verschillende artikelen besteld , alles snel en correct afgehandeld

Goed en snel geleverd

Kwaliteit en snel geleverd

Goede ervaring mee. Kwaliteit en snel geleverd. Zeker een aanrader

De bestelling is netjes afgeleverd

De slechte service zoals ik leer heb ik niet ervaren. Prijs kwaliteit is na verwachting.

goed geholpen een een snelle bezorging.

Top ervaring voor prijs/kwaliteit

Snelle probleemloze levering. Zeer tevreden over de prijs/kwaliteits verhouding. Een aanrader dus

Nette levering

Snel en juist

Nette service

Duidelijke website, artikel netjes verpakt en redelijk snel ontvangen

Duidelijke website- juiste omschrijving - goede levering

Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf. De informatie op de website was keurig en correct. Levering van het bestelde filter ook netjes. Goed verpakt,voldoende informatie (in het Nederlands). Aanrader!

uitstekende website en snelle en goed levereing.

We hebben een vijverpomp besteld die nu naar behoren zijn werk in het water doet. Bedankt voor de goede afhandeling.

Goed ontvangen

Lijkt allemaal goed

goed verzorgd

Goed en snel

Goede spullen, goede prijzen, eenvoudig bestel- en betaalproces, keurige en snelle levering. Zo hoort het.

Snel geleverd ik had iets meer capaciteit verwacht de pomp moet in 3 zuilen water oppompen Gr Johan

Snel en goed materiaal

Zeer snel geleverd en prima vijverpomp voor een heel redelijke prijs.

Komen afspraak na

zeer goed

Super snelle levering

Prima, snel geleverd en in goede staat ontvangen.

Binnen twee dagen na de bestelling had ik de spullen in huis, prima verpakt en het werkt inmiddels uitstekend.