Ik kon zelf niet bestellen. Ik had hulp nodig omdat ik dat nog nooit had gedaan. Kan een beschrijving toegevoegd worden voor bestellingen? Dank u en m.v.g. Leo

Van A tot Z prima

Mooie terrasheater en voldoet aan de verwachtingen.

tevreden

alles goed verlopen

Ik had een broedmachine besteld maar die was niet goed. Na contact heb ik hem terug kunnen sturen. En heb netjes mijn geld terug gekregen. Het enige wat ik iets minder vondt is dat er alleen contact is via de mail, telefonisch vind ik zelf toch iets persoonlijker.

Mooie producten

Duidelijke website, en snelle levering. Top..

Zeer goede en snelle levering , ben zeer tevreden .

snelle verzending

goed product

Top winkel, snelle levering!

Altijd goed voor elkaar en snel. Ik bestel hier graag.

Alles klopte had foutje gemaakt met het huisnummer maar dat is direct hersteld levering snel

Alles ging zoals het moet correcte afhandeling en waar naar je geld

Goed en voordelig

Snel antwoord op vraag per mail. Goede, snelle levering, stukken goedkoper dan tuincentrum.

GOED PRODUKT. CORRECTE VERPAKKING EN AFLEVERING.

Heel tevreden over deze service. Produkt werd ook keurig op tijd geleverd.

Goede snelle levering en topkwaliteit spullen.

Topkwaliteit voor een hele goede prijs.

Snelle levering.

Wel jammer dat telefonisch contact bij problemen niet te vinden was.

TOP

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima. Vlotte levering

Prima. Vlotte levering.

Na een zeer snelle reaktie per mail op mijn vraag,de goederen meteen besteld en 2 dagen later waren ze reeds geleverd.Gewoon niet te verbeteren.

Prima ervaring

Snelle levering, goed inzicht in waar het pakket was, en snel een mooi en degelijk product geleverd dat jaren mee kan. Onze katers zijn erg blij met hun nieuwe buitenhuisje!

Kwaliteit voor een goede prijs, en daarnaast snelle levering!

Zeer goede service

Goede service ,snelle levering top

Vlotte en snelle levering .klasse

Vlotte en snelle afwikkeling hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling

Beste , Vrij snel geleverd en goede verpakking , eerste maal besteld en heel tevreden . Groetjes

Klantgericht, snel en adequaat

Een product besteld en snel geleverd gekregen. Helaas door een foutje van de producent niet helemaal wat het had moeten zijn, maar door de bereidheid om het snel op te lossen zeker een 10+ waard.

Snel en goed

snel en correct geleverd

Vlotte levering en goede producten