Eierbroed machine was lekker snel geleverd. En de omschrijving duidelijk.

Goede ervaring, alles goed verlopen.

Ik heb gevonden wat ik zocht en het werd snel geleverd en goed ingepakt.

Ik had de order om 11 uur geplaatst en de volgende dag binnen. Super service

Gekregen wat ik er van verwachte. Goede vijverpomp. Snel geleverd.

Goed en snel

Wat ik al zei: goed en snel

Snel en beter kan niet ...

Prijs goed. Levering snel.

Superformiweldig einde fanta kolosachtig, dat is weer wat anders dan geweldig mooi en prachtig.

Op tijd ontvangen. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Mvg

mooi bedrijf goed georganiseerd

prettig online winkelen

Snelle levering.....

Postnl gaf eerst 2 daagse levertermijn aan. HDe bestelling werd zelfs de dag erna bezorgd.

correct over de ganse lijn, van bestelling tot levering.

Alles correct en snel geleverd zoals afgesproken bij de online bestelling. Product voldoet aan de beschrijving die gegeven werd op de site.

Helaas product voldeed niet. De afhandeling was zeker in orde. Goede service dus!

Mooi op tijd het juiste artikel geleverd

Mooi op tijd het juiste artikel geleverd. Verpakt in karton zonder plastic.

Snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Aan te raden verkoper ! Top

One item, two packages, two deliveries, no information

The mailbox I bought was delivered in two packages and on two different days. If I hadn't called, I would have not known that that was the case. As a customer it's not the best service and delivery way.

Goed.

Alles keurig geleverd alleen miste ik een betere gebruikshandleiding.

Snelle levering van een perfect product tegen scherpe prijs

Na tip van vriend een nieuwe vijferpomp bij deze firma besteld omdat mijn oude (hele dure) pomp defect was geraakt. Zelfde dag is deze verstuurd en volgende dag al door mij ontvangen. Deze pomp werkt zelfs beter dan mijn oude en is maar 1/3 van de prijs.

royale massagebank voor scherpe prijs

ook al heb ik de bank nog niet vaak gebruikt, hij ligt fijn (zachter dan de standaard banken) en is uitgerust met extra onderdelen. Hij klapt ook makkelijk in en uit zodat je hem als een ingeklapt pakket aan de kant kan zetten en vervoeren. Snelle levering.

Mijn ervaring is heel goed goede afspraken die worden na gekomen. Dus ik ben zeer tevreden.

Goed, snel geleverd

Goed ervaren, misschien als tip iets van bubbel folie om de emmers heen vouwen als deze de doos ingaan. Door het vervoer was bij mij de deksel open gegaan.

Geweldig bestellen anderen dag bezorgen TOP

Top service!

Ik had gevraagd of ze het product iets sneller konden leveren dan op de website aangegeven stond. Daar hebben ze gehoor aan gegeven. Super fijn!

HEEL GOED

Duidelijke site, alles, vanaf bestellen tot en met bezorgen, Prima!

Uitstekende service en zeer tevreden met aankoop

Zeker voor herhaling vatbaar Zeer vlotte regeling en bestelling zelf was tip top in orde