Goed duidelijk en snel.

Mooie prijzen duidelijke site en makkelijk te bestellen en snel geleverd en goed verpakt.

Orderproces en aflevering prima verlopen

Alles naar wens

Goede snelle service

Anti worteldoek snel geleverd makkelijk verpakt

prima service, snelle levering

prima service, snelle levering

Snelle levering . goede prijs . netjes verpakt

zeer goed

eerst had ik een vraag over mijn uvc lamp die correct beantwoord is en later heb ik een nieuwe pomp gekocht , waar ik zeer tevreden over ben

Koop al een aantal jaren mij Michielsen. Tot tevredenheid

Het is alleen jammer, dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn. Dat zou een hoop tijd schelen, in de verwerking van een aantal vragen.

heel goed

alles snel en goed geleverd en alles naar verwachting

Gewoon prima!

gewoon prima

Zeer te vrede

Een goed adres op tijd geleverd

Geen goede ervaring.

Worteldoek 5x6 online gekocht, maar uit de verpakking bleek het doek 4,80 x 5,90 te zijn. Dat te kort is hun winst schijnbaar. Dit is een keer maarrr nooit weer bij dit bedrijf.

Super service en kennis

2x pomp besteld en van te voren uitleg gevraagt en probleem voor gelegt.

goede ervaring

Bestelling keurig verpakt bezorgd. Tevreden

Snelle verzending,prima kachel

Ik vond het wel jammer dat er een deuk in de kachel zat... Dit kwam door de post,ik zag hoe ze hem bij het ophaalpunt jan linders op een winkelkar smeten. Misschien een punt om in de gaten te houden

Vriendelijk en en mooie producten

Vriendelijk en vlot te woord gestaan. Mooie producten, denken mee...

is goed verzorgt aangekomen het pakketje .

Ik kan eigenlijk nog niet zo veel over zeggen omdat ik nog niet zoveel bij u besteld heb ,

alles prima verlopen

alles prima verlopen ,levering zonder problemen en zeer snel

Snel en goed

Tevreden klant

Goede service en snelle levering.

Snelle levering en communicatie

Snelle levering . Bij ontvangst artikel beschadigt maar snel opgelost !

Gewoon goed

Bestel hier alles voor de vijver goede prijs en snel geleverd

Goed materiaal en duidelijke site waar je word geattandeerd op zaken zoals een extra lamp om dat ze maar een seizoen mee gaan. Goed en geen geld klopperij.

Goede communicatie, bezorging was slecht maar de dame op kantoor heeft het super goed opgepakt!!

Makkelijk te bestellen, snel verzonden maar de aflevering door derden was slecht. Nadat ik een melding kreeg dat eea op zaterdag bij ons was afgeleverd heb ik contact gehad met mevr. Sanne Michielsen. Via haar kreeg ik een adres waar e.e.a. afgeleverd zou zijn. Dit was ongeveer 2 km bij ons vandaan maar daar was het pakket wel afgeleverd. Met dank aan Sanne heb ik hier toch een goed gevoel aan over gehouden! De RVS brievenbussen die ik gekocht heb zien er trouwens prima uit! Groet Leen