Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer goed zowel levering als informatie verzoek

Vrijdagmiddag een filter besteld, zaterdag geleverd. Na het monteren van de vijverfilter tocht nog een vraagje, mailtje gestuurd de volgende dag een vriendelijk antwoord ontvangen, compleet met antwoorden op mijn vragen. Top

Prima prijs, snelle levering

Prima prijs, snelle levering

zeer snelle reactie

dag daarna al reactie, en ook snelle levering, zeer goede service

Keurig

Vooraf een mail gestuurd met wat vragen over het product. Omdat dit netjes werd beantwoord heb ik avond direct de order geplaatst . Wat betreft bezorgdiensten doet post het redelijk maar dhl doet het super Met vriendelijke groet Fam vd ben

Perfect. Snelle levering.

Snelle levering. En uit vorige ervaring goede service als er iets niet klopt.

Snelle levering en juist verpakt

Snelle en correcte levering

Onze bestelling werd snel en correct geleverd.

goed verzorgd

snelle levering en goed verpakt prima zo

Snel geleverd, goe dverpakt!

Mijn ervaring is goed. Mooi op tijd alles binnen. Goede spullen. Prima bedrijf. Zo doorgaan

Eenvoudige en snelle bestelling

Degelijk materiaal. Eenvoudig opbouwen Snelle levering

Snel verzonden.

perfect !

beste, mijn 1ste maal dat ik bestelde, perfecte service en opvolging. Je kan perfect volgen via je account hoe de status van je bestelling verloopt. Top in mijn ogen !! mvg, Philippe

Hele snelle en goede levering

Ik had een Vijvernet besteld, goede prijs kwaliteit verhouding. En snelle levering

Gewoon lekker snel geleverd.

Bestellingen supersnel in huis

Snelle levering, goede service, snelle reactie bij gestelde vragen over status bestelling. Heel mooi product!

Goede, snelle en persoonlijke service

Hans en Sanne reageren snel, ze informeren persoonlijk via mail of alles in orde is en zijn niet te beroerd om voor een relatief kleine order een offerte uit te brengen. Ik voel me geholpen en vind hun benadering sympathiek, dus duidelijk waar ik vanaf nu voor het eerst aanklop. René Raaijmakers, Mook

Van het bestelde was een onderdeel stuk , dit werd terstond nagestuurd.

Snelle correcte levering

Duidelijke site, eenvoudige bestelprocedure, goede verpakking.

Zeer goed.

Snelle levering van kwalitatief goede artikelen. Dus geen Ali-spul.

tot op heden altijd super service gehad van Sanne

op dit moment echter een probleem met een UVC filter...probeer te contacten sinds van morgen maar tot heden niets meer gehoord. Ben benieuwd.... grtz Paul

was zeer goed

eerste maal besteld

Snelle levering, goed produkt.

Spiraalslang 5 mm voldoet prima en snel geleverd.