Fijn bedrijf

Snelle levering goede service

Snelle levering, product volgens verwachting

Snelle levering, goede duidelijke communicatie

Mooi bedrijf met perfecte service

Ik heb op de website een mooie poort gekocht .Bij het ophalen netjes geholpen bij het laden van de poort.

GDSS = Goede Duidelijk Snelle Service

Mijn meervoudige vraag over vijverpompen is direct beantwoord en een transparante uitleg inclusief directe doorverwijzingen zonder verkooppraatjes. Na de keuze en bestelling in de begin van de avond had ik twee dagen later de pomp in huis.

Binnen een dag geleverd

Filter besteld, en levering was al de volgende dag. Handleiding was niet aanwezig maar via de mail ook binnen een dag een handleiding gekregen.

Heel goed.

Snelle bezorging binnen 2 dagen.

Snelle levering. Er zat geen beschrijving bij het geleverde maar na een email mijnerzijds meteen een reactie met de ontbrekende handleiding. Top!

Prima webshop. Bestelling geplaatst en deze was snel binnen. Omdat ik niet goed had opgelet, heb ik een verkeerd artikel besteld. Geen probleem. Geretourneerd en snel geld terug. Kortom: prima zaak met prima service!!

Na het ontvangen van een pomp die niet werkte,zonder kosten kunnen terugsturen,en een perfect werkende nieuwe pomp teruggekregen,zeer correcte onderneming

Prima.

Voor het vervangen van mijn oude vijver had ik allerlei artikelen nodig: Vijverfolie, beschermingsvlies, filtersysteem, slangen etc. Hele duidelijk website, uitgebreide keuzemogelijkheden, nette prijzen. Informatievraag via mail werd binnen hele korte tijd beantwoord. Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Nalevering ook prima in orde. Goede ervaring met dit bedrijf! Een aanrader.

Slecht

Geleverde pomp is een prul

Heel eerlijk en de vijverfilter is fantastisch nog nooit is mijn water zo helder geweest dank u

Heel eerlijk ik had een verkeerde bestelling geplaatst en binnen de twee dagen stond mijn geld terug op de rekening,ik heb dan terug een besteling gedaan en binnen de twee dagen was het geleverd mijn water van de vijver is nog nooit zo helder geweest dank zij die waterfilter die ik daar heb gekocht van ganser harte bedankt

online 25 schoren besteld

online besteld, mail wanneer op te halen. alles lag keurig klaar. top !

Alles volgens afspraak en op tijd geleverd mooi product

Ben zeer tevreden. De spullen voor aquariumpomp waren zeer snel binnen. Bestel hier vaker.

Mooie producten, mooie prijzen.

Ik ben zeer tevreden over deze onderneming.

Goede firma uitstekende service

Dit is een bedrijf met uitstekende SERVICE Zeer snel geleverd. Het door mij verkeerd bestelde product kon ik zonder probleem yerug sturen en werd netjes via de mail op de hoogte gehouden van de status.

Uv filter besteld netjes verpakt, goede gebruiksaanwijzing, goede prijs kwaliteit verhouding

snelle en correcte levering, wel jammer dat er bij een grote bestelling toch verzendkosten waren

Bestelling gedaan. Aflevering goed verzorgd ik ben tevreden. Als ik op gebied van wat er te koop is kan ik Michielsen aan bevelen

Goed.

Snelle levering , goede service.