Heel goede service snelle levering

Snelle verzending , strooikar montage handleiding zeer beknopt en alle bouten te kort

Snelle verzending, spijtig van de zeer slechte montage handleiding en alle schroeven zijn jammer genoeg te kort!

Correct

Goede en snelle service

Onze poes shila is 4 jaar (mens jaar)best flink dikke vette buik. Nadat we in elkaar hebben gezet , mooi om te zin waren benieuwd of ze zou gebruiken. 2 jaar geleden ook zoiets gekocht zelden gebruikt is hierdoor doorvekocht.was ook duurder en kleiner. Deze was goedkoop, hij is stevig,mooi desing.Enige minpunt is dat de mandjes in de hoogte klein is voor onze dikkerd. Maar veel hinder heeft ze niet ze ligt er goed op en ja ze maakt gebruik van. We hebben voor de raam gezet zodat ze ook naar buiten kan kijken. Heerlijk om te zien.

Jullie hebben alles goed geregeld

Als ik in de toekomst nog wat nodig heb ga ik dat ook bij jullie bestellen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van deze aquarium pomp H 2000 met uv lamp deze is betrekkelijk stil of zelfs stiller dan mijn voorheen bekende pompen en de capaciteit van deze pomp met 2000 liter per uur is ruim voldoende voor mijn aquarium. Ook het snel koppel systeem is een goed systeem.

Zeer posetief

Zeer ruim aanbod en zeer lage prijzen en toch zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Uitstekende service en zeer tevreden

Goede en Snelle levering en goede klantenservice

Product was snel geleverd. Ik had nog een vraag na dat het product geleverd was. Ik werd snel geholpen met duidelijke uitleg!

Altijd snel met leveren en kwalitatief goede producten.

snelle levering netjes afgehandeld de bestelling

Snel, fijn, en eerlijk.

Eenmaal besteld is het snel binnen gekomen, goeie prijs ook.

Tevreden

Tevreden van aankoop!

Dikke Duim, Snelle bezorging,

Vlotte reactie op mijn annulering, maar de terug betaling nog niet ontvangen!

Nog geen terug betaling ontvangen van mijn geannuleerde zending!

zeer snelle levering

Goed te bestellen snelle levering

Jammer telefonisch niet bereikbaar, Echter wel een TOP service

4 producten besteld, blijkt dit niet op voorraad te zijn maar heeft een verwachte levertijd van circa 3 weken. Bellen, chatten e.d. gaat helaas niet, alles per email. Een email gestuurd om de complete bestelling te annuleren, wel een snelle reactie terug. Waren ze telefonisch wel berijkbaar geweest hadden we een en ander kunnen doornemen en had ik waarschijnlijk de bestelling NIET geannuleerd. Omdat ze alleen per mail berijkbaar waren kreeg ik een onbehaaglijk gevoel, dus daarom maar meteen geannuleerd en bij de concurent besteld, die wel telefonisch berijkbaar is, en ik ook gesproken heb. De dag erna ontving ik de bevestiging van de annulering en weer 1 dag later de melding dat het geld was overgemaakt, en bij controle van de bankrekening klopte dat. Vandaar mijn opmerking top service. Ik had de producten binnen een week nodig, maar had ik geweten van z`n goede service dan had ik graag 2 weken extra willen wachten (had ik tijdelijk voor een andere oplossing gekozen). De volgende keer ga ik als eerste bij Michielsen kijken voordat ik elders ga kijken.

zeer tevreden over product

Duidelijke website, snelle levering. Zeer tevreden

Top bedrijf geen woorden maar daden

Fijn optijd geleverd prijs kwaliteit ook heel goed

Geweldig goed

Goede kwaliteit, snelle levering en hele vriendelijke man!

Slecht

Heb een pomp gekocht bij ze na 3 weken doet hij het bijna niet meer contact gezocht wordt soms wel gereageerd soms niet maar wordt niks opgelost ik zou nooit meer iets kopen hier

Helemaal goed

Helemaal goed en zeer tevreden

Snelle levering, en snelle reactie op vragen

Prettig mee te maken in coronatijd dat een bestelling geplaatst in de avond de volgende dag al uitgeleverd wordt. 1 onderdeel was manco, waarop een vraag per mail gestuurd werd Deze werd snel beantwoord, en de nalevering was enkele dagen later binnen Fijne ervaring