Gewoon goed

Gewoon goed

Super tevreden snelle levering

Pomp besteld en dik tevreden hierover

Producten zoals beschreven, matige communicatie

Na bestellen duurt het een aantal dagen waarin er radiostilte is omtrent de voortgang. Na het verstrijken van de aangegeven levertijd proberen contact op te nemen, kan alleen via e-mail dus vertraging. Ineens een melding dat het product verzonden is. Een update tussen bestellen en verzenden (in geval er niet tijdig geleverd kan worden) zou helderheid geven zeker als je het product zakelijk nodig hebt voor een bepaalde tijd.

Muurisolatieslang

Ik vind dit product erg goed materiaal, ik raad iedereen aan om het te kopen !!!

Mooie koffer, levering zoals beloofd.

Mooi artikel voor een scherpe prijs. Netjes verpakt, onbeschadigd afgeleverd. Prima, zo hoort het!

Goede verkoper

Snelle service, vlotte levering, product zoals omschreven.

Besteld & geleverd !!!

Snel en efficiënt

Wat een vriendelijke en welwillende service!!!!

Een aaneenschakeling van fouten bij de bezorgdiensten werd perfect opgelost. Snel, vriendelijk en professioneel. Steeds directe reactie op mailtjes, keer op keer snelle actie. Werkelijk top!

Prima levering

Product was snel geleverd. Verpakking was wel flink ingedeukt, maar de inhoud was heel en compleet.

Goed product en erg blij mee

Ben erg blij met mij nieuwe externe filter werkt super en erg makkelijk los te koppelen. Zeker een aanrader.

zo moet het , snel besteld snel geleverd. Toppie

goede communicatie

er waren wat misverstanden over de betaling maar dit is goed opgelost

Toppers

Makkelijk en overzichtelijk website. Goede informatie en super snelle levering Product is precies zoals beschreven, In een woord TOP !!

Goede product preis kwaliteit

Alles super geregeld Goede klantcontact Producten goed verpakt Kan het iedereen aanraden

Redelijk goed, gezien Covid-gedoe

Kon helaas geen aanvullende info krijgen over het door mij gewenste product, want "was te druk..."

Snel, goed en eerlijk geprijsd!

goed materiaal, snel geleverd

Ik koop graag bij Handelsonderneming Michielsen B.V. de service is perfect! Snel, vakkundig en men is altijd bereid om je persoonlijk te adviseren als je vragen hebt

Ik een zin perfect

Snel en soepel

Snel en soepel

prima vlotte besteleng en aflevering

Super ervaring

Deze mensen hebben een zeer goede indruk op mij gemaakt.. Mvg, Vautmans Richard

snelle service, levering, de moeite waard meer bestellingen te plaatsen.

goede ervaring

Zeer goed!

Snelle toezending en een ontbrekend deel werd zonder gedoe snel nagestuurd.

Het product kwam mooi op tijd!!