Duidelijke informatie goede service en uitstekende producten

Ik heb hier een diamantboor besteld en ontvangen, bij deze diamantboor was geen adapter aanwezig maar ik heb van machielsen een goed advies ontvangen om deze SDS plus adapter alsnog te bemachtigen met een uitstekend resultaat. De boor is snel en goed geleverd. Top!

Product goed prijs goed en snelle levering.

fantastisch

zeer vlugge levering

Totaal niet klantgericht

Service voor klanten is er niet helaas

Prima snelle levering

Goed produkt snelle levering prima prijs

Zo zo

Ik heb een bladveger en een ontmosser gekocht voor achter een zitmaaier. De bladveger past goed. Maar de bevestiging van de ontmosser is totaal anders. Ik heb nog geen idee hoe ik die hoed achter de zitmaaier krijg

Snelle verzending, top product. Zoal van hen gewend

Snelle verzending, top product. Zoal van hen gewend.

Geweldig product,snelle levering

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product.

GEWELDIG

Super snel geleverd oude was stuk binnen 2 dagen NIEUWE weer aan het pompen Bedankt Luc

Alles is vlot geregeld en afgeleverd

Zo doorgaan

Betrouwbaar, punctueel, professioneel

100% professioneel

Aanraden

Ik had een kippenren besteld er moste 1 buis naar het gemaild te hebben is deze gelijk opgestuurd. Zonde gezeik gewoon heel netjes afgehandeld .

Was de andere al binnen.

Alles pasten perfect, ik ben zeer tevreden.

Top, zeer snelle levering

Pompje doet wat het moet doen.

Prima kwaliteit prijs verhouding

De brievenbus die ik zocht heb ik hier gevonden. Ik ben er blij mee. Prima prijs kwaliteit verhouding. En vlotte levering.

vlotte levering

Snel en goed

De door mij bestelde diamantboor werd snel geleverd en was zeer goed verpakt. Top!

Zeer goede prijs en snel geleverd.

Zeer goede producten tegen lage prijzen. Je kan kiezen. Led versie of het oud system.

Snel en goed geleverd

Makkelijke site en na bestelling snel geleverd

Geen klachten perfect afgeleverd.

Het bestelde artikel was snel geleverd.

Goed, snel en voordelig.

Zowel geleverde kernboor, als prijs en leversnelheid zijn dik in orde !

Kwaliteit prijs uitstekend

Snel gele

goede service en snelle levering