Snelle reactie en snel geleverd.

Product zoals in beschrijving en netjes voor de prijs.

Gewoon goed!

Al eerder spullen besteld! Goede kwaliteit en een goede prijs en snel geleverd!

Uitstekend vlotte levering.

Veel keuze in de spullen die je wilt hebben.

Bestelde artikelen snel en goed geleverd: kan niets negatiefs bedenken.

Teleurstellend

De bestelde brievenbus sluit niet mooi dicht en dus wordt onze post erg nat op regenachtige dagen. Klacht ingediend en als antwoord kregen wij dat ze niet 100% waterdicht kunnen garanderen. Dat snap ik helemaal, maar een klep die ca. 1 cm openstaat is toch echt een ander verhaal. Foto gestuurd van huidige situatie, maar na een week en twee mails verder geen antwoord. Als consument hebben wij het recht een slecht product te mogen terugsturen. Ik wil nu graag retourneren, annuleren en betaalde bedrag terugontvangen. Helaas, nog geen reactie.

Geen enkele klacht of opmerking over ervaring met Michielsen BV

----

Snel besteld en snel geleverd prima service

Ik ben een pakket kwijt, en denk dat ik het verkeerd heb geretourneerd. Naar HOM gebeld enkele keren maar niets gevonden. Hoop dat het terecht komt.

op tijd en snel

op tijd en snel

Na bestelling de volgende dag geleverd.

Goede ervaring, vlotte levering.

Vlot verloop van levering.prima handelswaar.zeer tevreden.weet waar ik in vervolg wezen moet.

prima product én vlug geleverd

prima product en vlug geleverd

Helaas niets retour voor bedrijven

Helaas kunnen bedrijven niets retour sturen. Dit staat natuurlijk in de kleine lettertjes, let dus goed op! Foto's van afgebeeld producten komen ook niet overeen met geleverde producten. Voorgesteld product te ruilen tegen iets anders of tegoedbon maar ook niet mogelijk. Jammer want met meer flexibiliteit zouden ze meer bereiken.

Goede spullen snelle levering niks mis mee

Mijn ervaring is uitstekend paar keer wat gekocht goed en snel geleverd

Mijn ervaring is uitstekend paar keer wat gekocht goed en snel geleverd

Geweldige visvoeder apparaat

Verspreid het waardoor alle vissen de kans krijgen om iets te eten Grote vijver met ongeveer 250 vissen klein en groot Gewldig apparaat!!!

Snelle bezorging en afhandeling bij het terugsturen van het artikel

Meedenkend, snel en prima prijs

Deze organisatie levert snel en denkt graag mee in oplossingen. Jammer vind ik dat dit niet telefonisch kan. Daar staat tegenover dat erg snel op de mail wordt gereageerd!

Ik vind het een goede snelle service het product werkt goed

Top bedrijf snelle en goede levering

Top bedrijf

alles ok

geen enkel probleem, goed en snel! wat wil je nog meer ?

Super en snel geregeld.

Prima geleverde spullen

correcte en snelle levering

de aangekochte produkten zijn conform aan de beschrijving op de website !

Ik heb een goede ervaring.

Ik heb mijn product, een diamantboor snel ontvangen.

Vlug, correct, vlot