Uiterst positief

Levering geheel volgens afspraak. Product (naamplaatjes voor brievenbus) naar verwachting.

Snelle levering van een goed product (tot nu toe)

Heel goed en snel gelevert.

Prima product voor de prijs

Inklapbare tafelpoot gekocht. Verchroomd. Voor de prijs ziet het er goed uit. En stevig inklapsysteem. Tevreden. Na 2 dagen geleverd.

ALLES KLOPT

PRIMA SNELHEID

zeer tevreden

goede produckten en zeer snelle levering

Vlugge bezorging super

Dure verzendingskosten

Hoge verzendingskosten. Goede levertermijn

Een firma die zijn afspraken nakomt

Een eerlijke prijs voor wat je koopt en op een korte tijd heb je uw bestelling thuis

Mijn bestelling is vlot verlopen de eerste keer.

1 ster nog te veel

3 trapsfilter besteld en in weekend onder de aanrecht in mijn boot geïnstalleerd. Na het openen van de hoofdkraan zag ik al na een paar minuten dat het begon te lekken bij de blauwe plastic ringen bij 2 van de 3 filters. Dus weer gedemonstreerd en een mailtje gestuurd naar het bedrijf. Kreeg mailtje terug of ik even een filmpje kon maken. Dus het weekend daarna weer onder de aanrecht gekropen en weer gemonteerd, hoofdkraan open en filmpje gemaakt. Wederom alles gedemonstreerd en filmpje verstuurd op zaterdag. Kreeg pas op vrijdag ( nadat ik donderdag opnieuw had gemaild) een antwoord dat de ringen vuil zouden zijn. Even schoonmaken en weer monteren, dat zag ik niet zitten. Ben er wel een beetje klaar mee. Volgens hun lekken de filters bijna nooit. BIJ MIJ DUS WEL!! Mag het niet terug sturen en naar mijn bijna 100 euro Jan ik fluiten. Zou dus geen zaken doen met dit bedrijf!!

Top aankoop

Prima product en snelle levering en ook nog aan een voordelige prijs het is daarom een top aankoop.

zeer goed

de vervaring met handelsonderneming michielsen is pico bello en fantastisch geregeld grote minpunt is de leverancier die nooit bij ons thuis is geweest en zijn pakje dan maar ergens anders dumpt 10 km verder dit is geen levering aan huis spijtig voor de handelsonderneming best een andere leverancier

Goed en snel geleverd

Prijs ok Kwaliteit ok Netjes

Uitstekende service

Mijn verkeerd bestelde sponzen kon retourneren en kreeg mijn geld direct terug. Tevens een link gekregen naar de juiste materialen die ik vervolgens binnen 24 uur in huis had. Dankjewel

Fijn bedrijf om bij te bestellen

Goede site, breed assortiment en goede prijsstelling. Bezorgen gaat reuze snel. AANRADER!!

Na het aanschaffen van mijn biobox 90000 had ik nog vragen over de installatie. Prima geholpen.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Kan nog niet goed beoordelen

Ik heb bij u filtermateriaal besteld ord no162867 op 9 sep het zou iets langer duren maar nu 19 sep en heb nog niets ontvangen. Ook had ik een vijver pomp besteld ord 162563 die heb ik ook ontvangen.prima pomp daar ben ik ook erg tevreden over.alleen hij was afgeleverd in de vuil container van de buren.toevallig vond ik hem daar.maar daar kunnen jullie niets aan doen

Snel correct geleverd

Snel geleverd en goed advies

Super snel alles geleverd

Alles volgens afspraak gegaan beter kan niet

uitstekend snel en goed verzorgd

uitstekend snel en goed verzorgd

Waardeloos

Waardeloos nooit meer daaaag

Gewoon goed

Netjes op tijd geleverd

Ik wist niet hoe ik het door mij bestelde product moest installeren omdat er geen echte handleiding/beschrijving was. Maar men heeft mij geweldig geholpen en nu doet het product ( skimmer het prima