Your merchandise did not arrive and you do not keep your promises

My dog house did not arrive in the agrred timeframe and now I do not need it anymore

Slecht

Kon niet retourneren, terwijl ik dat bij andere bedrijven wel kan

Niet klantvriendelijk!

Wat gekocht is kan niet geruild worden, dat vindt ik zeer klantonvriendelijk!

Goed materiaal, snelle verzending en scherpe prijs.

Goed materiaal, snelle verzending en scherpe prijs, gewoon goed.

heb de vijverpomp passeren in gebruik,tot nu toe zeer tevreden. Verbruikt weinig energie en is toch krachtig.

Snelle correcte levering

Besteld en dag later al geleverd, degelijk verpakt.

Tevreden over geleverd product en service.

Ik heb een prima diamantboor besteld voor een zeer gunstige prijs. De adapter konden ze echter niet leveren. Ik kreeg keurig een link naar een site met het benodigde artikel. Ik ben tevreden over het geleverde product en de geleverde service.

Snel vriendelijk en probleemoplossend

Als bij toeval iets gekocht op deze website. Een grote pakjesbrievenbus. Bleek achteraf dat ze deze ook in meerdere kleuren hadden. Één mailtje met de vraag naar een andere kleur waarop dan heel snel een reactie kwam. Twee dagen later had ik de brievenbus. Moest ze wel hellemaal zelf monteren. Dat stond niet vermeld.

Bestelling zeer gemakkelijk, prijs erg concurerend, levering binnen 2 dagen.

Van bestelling tot levering alles uitstekend

Snelle levering, prima product!

Product voldoet aan mijn verwachting.

Bestel hier al een aantal jaren, niet erg frequent maar wat ik bestel wordt altijd keurig en op tijd geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Netjes binnen een paar dagen een goed product tegen een nette prijs geleverd

Voor herhaling vatbaar

perfecte samenwerking ering ,alles correct geleverd & op tijd

zeer gemakkelijke site , alles besteld , correct en vlug geleverd , dus top firma ,basta .

Bestellingen steeds mooi vlot ontvangen

Top en lekker snel geregeld

Totaal geen poespas alles snel en goed gegaan ,snel in huis

Goeie produkten voor weinig geld

Ik koop alles hier omdat het stukken goedkoper is dan in aquarium winkels. Steeds snel verzonden en uitstekende service en garantie

uitstekend

Pomp is niet bruikbaar

Bij bestelling een vraag gesteld, geen antwoord gekregen, vervolgens 2 mails gestuurd met dezelfde vraag en ook geen antwoord.

goede ervaring

Apparaat geleverd zoals op de website getoond. maakt waar wat er wordt beloofd. Snelle levering.

LEVERING

Vlotte levering

Probleem snel, persoonlijk en ongecompliceerd afgehandeld

Eerlijke prijzen, goede service, directe en persoonlijke communicatie. Heb gelijk een nieuwe bestelling geplaatst.

Snelle en ook juiste levering

Prima ervaring. Snelle levering en goede kwaliteit

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

UV lamp in filterbak stuk. Even opzoeken op internet, vlug bestellen en probleem binnen twee dagen opgelost.

Snel aardig

Hele fijne ervaring snel antwoord vind alleen jammer dat er niet bij vermeld is dat de hondenkar geen bodenplaat heeft maar alleen zeil van de kar nu moet ik een bodem kopen en kussen