Snel en correct,gelijk de foto van jullie site.

Goed geregeld.

Bestelling vijverstofzuiger correct en snel geleverd.

Alles perfect en vlot verlopen.

Uv lamp op tijd ontvangen, op de vraag om de juiste handleiding digitaal door te sturen werd er vlug op gereageerd.

Prima pomp

Prima vijverpompen (16m3h) besteld, snel en correct geleverd.

Professionele afhandeling

ok snelle opvolging

Snelle beantwoording van vragen. Minder blij met de transportkosten die op het laatste moment worden toegevoegd. Ik vind 89,-- Euro transportkosten voor een orderbedrag van 516,-- veel te hoog, dit ook aangegeven, maar konden of wilden er niets aan doen. Een europallet verstuur je in NL 24uurs levering voor 50,--. Dus waarom dit zo duur moet zijn is een raadsel en wordt er extra op verdiend zo lijkt het.

Supersnelle levering

Kwaliteit fietsenrek: goed Levering: vandaag besteld, de volgende dag thuis Achteraf betalen zou nog mooi wezen

Goede kwaliteit/prijsverhouding, kompleet geleverd binnen beloofde tijd

Net als vorige keren: kan niet beter

Snelle levering, goede prijs

Voor de tweede keer hier iets gekocht. De prijzen zijn zeer scherp en de service snel en heel duidelijk. Ik zou hier zo weer kopen!

Alles perfect doorgelopen,

Goed contact, snel reactiviteit en snel levering voor een goede prijs

Zéér prima hokje.

In elkaar zetten was zeer makkelijk. Het hout stonk verschrikkelijk (ik denk impregneer tegen het vocht) dus even wat lekkerder spul er in gespoten. Na al een dag ging poes erin. Ik had er ook een lekker mandje ingelegd.. Poes is heel graag buiten: nu kan ze de tuin droog vanuit haar hokje bekijken. Aanrader!

Prima product en snelle levering.

Perfecte leverancier

Gemakkelijk bestellen en snelle levering!

Ook bij het stellen van een vraag is snel en duidelijk geantwoord. E kel zou ik het wel prettig vinden om telefonisch overleg te kunnen hebben!

super

netjes op de hoogte gehouden van verzending goed materiaal ben er blij mee

Compleet en snel

Bestelling was er snel

Goede spullen voor goede prijzen.

Komt op tijd binnen en is het niet goed lossen ze het netjes op. Al meerdere spullen besteld.

goede en vlotte service

alles naar wens

Goed spul

Heel snel geleverd Even een mail contact gehad had gelijk antwoord terug

Verticuteerder met scheve wielen ontvangen. Er werd snel op mails geantwoord. Oplossing duurde een week waardoor ik even ging twijfelen maar uiteindelijk een nieuwe set wielen ontvangen. Prima opgelost...ik ben tevreden.

super

bestelling zeer snel ontvangen degelijk verpakt en is een top product ik ben dus zeer tevreden over Michielsen.bv

Snel en goed.

Snelle levering, niet te duur en goede kwaliteit.

oké

zeer snelle en correcte levering alleen was de bestelling geleverd over twee dagen zonder melding ervan en dit was toch verwarrend

Een prima en snelle service

uitstekend

Snelle aanlevering nieuwe vijver waterpomp i.v.m. storing oude pomp het niet meer deed. Teneinde de vissen in de vijver zo snel mogelijk via de pomp voor de kwaliteit van het water weer aan de gang te krijgen wat door de Handelsonderneming Michielsen werd begrepen en de volgende dag konden wij al de nieuwe pomp alweer aansluiten. Naar mijn indruk is mijn wens gelet op het vorenstaande door mevrouw Sanne Michielsen perfect geregeld waarvoor ik uiteraard dankbaar ben. Met mijn vriendelijke groet, Ben Meerman.