Duidelijke informatie op de website en zeer snelle levering, gewoonweg perfect…

Zeer goede service, snelle levering

Juiste product en op tijd geleverd

Juiste product en op tijd geleverd

Prima bedrijf om te bestellen

Heb hier meelwormen en koivoer besteld, werd snel geleverd (goed te volgen via tracking) en goed verpakt. niets mis mee.

Alles was ok volgens afspraak

Snelle levering!

snelle levering en goede produckten

dat er snel wordt gehandeld om de klant te vreden te stellen met snelle levering

Goed geweldig

Alles volgens afspraak en geleverd wat besteld had

Mijn adres voor vijver benodigdheden.

Prima pompje om de vijver helder te houden.

Prima webshop

De zoveelste order geplaatst bij HO Michielsen en ook deze order is weer prima verlopen. Goed werkende website waar artikelen eenvoudig te bestellen zijn.

Fijne filterpomp

Fijne filter pomp Snel geleverd

Alles correct uitgevoerd

goed geholpen.

Had advies nodig. kreeg goed advies incl. link naar de website voor het juiste product.

Een defect aan een machine van een paar maanden oud en zonder problemen en vooral snel opgelost!

Uitstekende service

Uitstekende service om hun produkt terug werkende te krijgen

Vlot maar niet vlekkeloos

Bestelling, betaling, verzending en levering liepen zeer vlot maar er ontbraken stukken bij de levering. Dit werd snel en zonder enig probleem rechtgezet maar was wel extra werk…

Goed snel bezorgd

Retour

Ik heb een pomp besteld die te licht was daarna een nieuwe besteld maar die was blijkbaar ook te licht toch nog een zwaardere besteld , nou blijkt dat ik die andere niet retour mag sturen omdat ik een zakelijke klant ben.. Alleen al om die reden zou ik nooit meer bestellen

Betrouwbare leverancier.

Makkie om te bestellen en snel geleverd ook na communicatie via de mail.

Degelijk materiaal zoals beschreven. Snel en correct verzonden.

snel geleverd

Goed product en prijs

Overzichtelijke site, snelle en goede levering voor een prima prijs.

Zeer tevreden over kwaliteit

Binnen een paar dagen werd de uv-lamp geleverd. De installatie was eenvoudig. Het is een stevig product.

Prima kwaliteit

Product van goede kwaliteit en snel en verzorgd geleverd.

Goed product tegen laagste prijs

Na afgerekend te hebben zag ik dat ik een te zware versie van vijverfilter besteld te hebben. Bellen hielp niet, mailen ook niet, dacht ik: geen antwoord. Maar aan de bevestigingen zag ik dat mijn e mail wel verwerkt was en kreeg ik keurig binnenln 24 uur de gewenste pomp met filter en het te veel betaalde keurig teruggestort.