Een goed bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen in mijn kennissenkring.

alles vlot verlopen

alles prima afgehandeld.

heel goed

heel goede service dank u.

Tevreden!

Blij met de mooie verlichting!

Prima levering van mooie brievenbus.

Een zeer slecht drukvat was al lek order 154378

Het bedrijf is onbereikbaar geen telefoon Mijn telefoon is 0243770918

Goed product en een snelle levering

Goed en snel geleverd

Heb daardoor mijn opslagtank kunnen herstellen en hopelijk zal deze niet snel scheuren zoals de vorige.

goede respons, snelle levering, klantvriendelijkheid Post NL abominabel.

goede leverancier, echter de keuze van PostNL is niet de beste keuze. Ze gooien het pakket voor de deur zonder boe of ba, of doen soms zelfs geen moeite om aan te bellen en leveren soms direct aan een ophaalpunt aan de andere kant van de stad, ook al zit je heel de dag thuis te wachten.

Perfekt.

Mijn bestelling perfekt behandelt en afgeleverd.

Prima slang

Prima slang verzenden mag wat sneller

Makkelijk bestellen

Goede service snel in huis !

redelijk

vond het te lang duren maar het is goed gekomen bedankt

Geen contact mee te krijgen

Er is geen contact mee te krijgen Na de bestelling geen bevestiging van aankoop Weet niet wanneer dat het pakket aan komt bellen en mailen heet geen zin. Het is maar afwachten. Uiteindelijk is het wel geleverd na zeker een week wachten Vandaar 3 sterren het wordt wel geleverd. gelukkig maar

Nog steeds wachtende op mijn bestelling

Mijn bestelling ligt volgens h.o. Michielsen nog steeds bij post nl. Het is nu 1,5 geleden toen ik mijn bestelling plaatsten. Ik wacht deze week nog af. Anders vraag ik mijn geld terug.

Zeer te vreden !

Hebben mij zeer vlug en goed uit de nood geholpen . Dank U voor de goede service .

dit moet beter

dit beter email snel beantworden - levering was niet zo als afgesproken -jammer geen telefoon om te communiceren zo kan veel sneler op bal spelen wat er over zijn besteling

Geweldig bedrijf

Ondanks een door mij verkeerde bestelling gedaan met een mailtje alles keurig gecorrigeerd. Een nieuwe bestelling gedaan en alles binnen een paar dagen ook financieel opgelost. Chapeau!

Ruime keuze

Ruime keuze, goede omschrijving, alleen verzenden had iets sneller gemogen

Bestelling etc prima, bezorging minder

Bestelling en afhandelen prima. Bezorgen minder door Postnl. Zeggen aan de deur te zijn geweest. Klopt niet. Moest afhalen bij postbl pubt

Zoals gewend inmiddels top. Makkelijke wijze van bestellen en tot nu toe klopt het motto vandaag bestellen morgen leveren.

Prima en vlot geholpen.

Goed!

Marktplaats-artikel niet leverbaar

Ik had een artikel op marktplaats gevonden, maar het was niet te bestellen… Hetzelfde artikel was voor 5 euro duurder wel leverbaar Overigens prima geleverd, en doet wat hij moet doen.

De bestelling correct en snel geleverd. 1 artikel was niet voorradig. Via mail heel snel een ander artikel kunnen bestellen

Vijverpomp

Goed verpakt, bezorging op de afgesproken datum