Ok

Correct

zie boven

Uitstekende service

Het kristalglas van de geleverde UV-lamp was gebroken tijdens het transport en dus liep de lamp en de trafo vol water bij het eerste gebruik met kortsluiting tot gevolg. Ik heb direct contact gezocht met HO Michielsen en zelfs in het Paasweekend werd er op mijn service-verzoek gereageerd. Foto gemaakt van het kapotte kristalglas en opgestuurd. Dezelfde dag nog een reactie dat een vervangend exemplaar was verstuurd en de volgende dag zou worden geleverd. Top service geleverd door Sanne en collega's. Ik zal zeker ook in de toekomst gebruik blijven maken van HO Michielsen.

Diverse spullen voor mijn vijver gekocht Goede kwaliteit en snel geleverd.

Snelle correcte levering

Zeer betrouwbaar bedrijf.

Juist war ik nodig had

Het lift tafel is juist wat ik nodig had voor mijn tafel waar mijn elektrische trein op staat voor op te heffen. Zeer goed.

Prima, geen enkele opmerking.

Alles is naar tevredenheid gegaan.

bestelling voldeed aan verwachting

bestelling voldeed aan verwachting

Goede website met duidelijke uitleg. Levering punctueel met goede gebruiksaanwijzing van de vijverpomp

Lange levertijd

Levering kan sneller voor voorraad product

prima aftersales ivm niet werken website

Goed en klant vriendelijk opgelost

Prima product en levering.

Product werd snel geleverd. Product doet het prima, maar zou een betere handleiding mogen hebben voor het instellen.

O.k. zoals steeds

Van de bestelling tot levering steeds zoals vermeld .

Goede en snelle levering

prima machine

Enkel een nederlandse handleiding zou het compleet maken.

Duidelijke inlichtingen in de web. Snelle levering .

Snelle en correcte levering en goed materiaal met duidelijke montage instructies. Bedankt MvG

Snelle levering! Prijs/kwaliteit in orde!

Snelle en correcte levering

Goede producten aan goede prijzen

Topservice

Al verschillende keren besteld. Topproducten, heel goede service, 5 sterren waard dus

Goede producten en service delen.

Alleen de levering/tijd kan nnog wat beter worden gecommuniceerd. geen klacht verder.

Snelle correcte service

Snelle correcte service

Goed, snelle levering, duidelijke site

Prima ervaring

Snelle en nette levering

Snelle aflevering en goed product

goede service

Snel geleverd product... Wel mag verpakking wat beter ivm wat krassen.

Altijd snel en goed geleverd. Ook retouren.

Goede prijzen, fijne en duidelijke website. Bereikbare klantenservice.