gewoon perfect

niets op aan te merken

Tuinslang makkelijk en besteld en betaald en keurig geleverd

Michielsen B.V. had precies de tuinslang die ik zocht.

Supersnelle levering!

In de late middag een bestelling gedaan, en al vroeg de volgende dag geleverd! Top!

heel tevreden over het materiaal en de levering

niet de eerste keer dat we iets bestelde , heel behulpzame en correcte handelaar

Leuke ervaring

Keurig op tijd

Service is top.

2 deksel waren gescheurd van de Biobox tijdens transport. Zeer snel 2 nieuwe deksels op gestuurd. Super.

Snelle levering en goed product

Er is vlug respons gegeven aan mails en zoveel mogelijk geholpen.

De uvc unit van een filter kon niet apart verkregen worden. Dit was voor mij zeer jammer want ze maken ze wel nog voor in de nieuwe filters. Ik weet niet hoeveel dit voorkomt maar zou met jullie leverancier kunnen besproken worden om dit in de toekomst mogelijk te maken. Ik ben wel tevreden van de samenwerking en hulp bij problemen.

Prima en snel

Goed product voor een redelijke prijs.

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle en goed verzorgde levering

Uitstekend verlopen

Mijn verwachting volledig tegemoetgekomen en een dag vroeger geleverd dan verwacht

Goede ervaringen

Zeer goed.

Nvt

goede afwikkeling

een mooie machine geleverd ,zag er mooi uit en deed aan de verwachting

Gewoon, makkelijk om te bestellen super vlugge bediening(levering) dus voor mij prima. Nogmaals bedankt.

Artikel was in twee dozen keurig verpakt.

geheel naar wens, voor de beestjes en mij !

snel geleverd !

Correct

Snelle levering en goed te volgen verzendprogramma

Goede producten voor een nette prijs

Goede wedsite met goede uitleg van het product. Reageert snel op Bestelling van het onderdeel. word snel en netjes verpakt en opgestuurd.

Vertrouwbare partner.

Was mijn eerste bestelling bij Michielsen B.V. Alles geleverd volgens beschrijving en bestelling. Duidelijke uitleg over de installatie van de materialen. Werkt perfect. Op lange termijn moet ik nog afwachten, maar ik heb er vertrouwen in. Zal nog materialen bestellen bij de firma. Deze firma is een aanrader.

Top uitvoering van mijn bestelling

Degelijke informatie en snelle uitvoering

zoals het hoort: snel, correct en heel goed