Super!!

Bestelproces helder, prijzen scherp, levering snel, goed gedaan!!

Pomp die ik bestelde was kapot, eerdere vlot een nieuwe opgestuurd.

fijn filter ,goede prijs en snel binnen

Twee keer wat besteld en zeer tevreden over de geleverde producten.

Snelle levering van zowel oprijplanken,lichtgewicht echt super in gebruik als een broedmachine. deze doet zijn werk naar mijn idee ook goed.

Retourzending niet de juiste afmeting besteld

Het product werd geleverd zoals afsproken. Wij hebben het helaas terug moet sturen omdat we niet de juiste afmeting hadden besteld. Verder prima bedrijf wachten nog wel op de retourboeking.

Prima.

Goede info over "weg van pakket". En prima bezorging.

Zeergoed

Top levering

goede service en correcte bezorging

goede service en correcte bezorging

geweldig

pomp doet wat hij moet doen

snelle levring van een degelijk product

een mooie grote ren, gebruiksaanwijzing is wat summier maar daar kom je wel uit.

Uitstekende service

Ik zou opnieuw bestellen . Jammer genoeg paste mijn stuk niet maar het terugsturen en terug betaling verliepen zeer vlot

Perfecte levering

Product was volgens verwachting ,levertijd volgens verwachting 5 werkdagen

top kwaliteit !

Supersnelle afhandeling !

Goeie ervaring

Goede communicatie. Snelle levering in normale verpakking.

vlotte en correcte afhandeling

Het was aangenaam samen werken met Michielsen, vlotte en correcte samenwerking.

Goed materiaal,

Gaas besteld,daarna resenties gelezen ,had eerst mijn twijfels maar het werd netjes en correct bezorgd.

Plezierige winkelervaring

Goed werkende en overzichtelijke site. Veel keuze. Gemakkelijk bestelproces. Bestelling wordt snel en goed afgehandeld. En ook nog eens gunstige prijzen!

Redelijk

Redelijk goed

Zeer snelle levering

Prima site, goede informatie over product en bestelproces. Goederen waren er eerder dan de mail dat de spullen verstuurd waren..

Heb nog geen antwoord gekregen op mijn mail van 28-03-2023

Zie regel hierboven.

geweldig

snelle bezorging en niet te duur

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Duidelijke website waarbij de te maken keuze van het product een stuk eenvoudiger wordt.

Vlot geleverde pomp voldoet prima

HO Michielsen leverde de SuperEco vijverpomp binnen 24 uur, prima! Ik heb de oude vijverpomp van gelijke capaciteit meteen die dag vervangen. Dat ging snel want hij heeft dezelfde aansluiting. Deze nieuwe pomp kost een kwart van de prijs indien ik eenzelfde type (Messner X2 -en plus) nu weer had gekocht. De verwijderde vastgelopen pomp heeft het 10 jaar uitgehouden. Ben benieuwd hoe lang deze het uithoudt.

prima ervaring

Goede prijs/kwaliteit verhouding, goed verpakt en vlot geleverd.

Uitstekende service.

Zeer snelle en correcte afhandeling.