Vlotte levering

Vlotte levering

Prima product maar transport is hopeloos

Mijn bestelde vijverpomp werkt perfect en dit voor een scherpe prijs. Het transport via PostNL is echter ondermaats. Kies aub een andere vervoerder zoals DPD want die service is veel beter en het zou jammer zijn klanten te verliezen door een amateuristische vervoerder.

Zeer overzichtelijk en goed beschreven prijs en kwaliteit in orde

Super service.

Prijs/kwaliteit erg goed. Deskundige hulp bij vragen.

Prima en snel

Snelle levering en prima kwaliteit en prijs

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke website , snel gevonden wat is zocht en voor een nette prijs , het artikel was ook snel thuis , werd keurig per e mail op de hoogte gehouden . Kan deze webwinkel zeker aanbevelen.

top service

Brievenbus besteld. Helaas was het slotje kapot. Eén e-mail was voldoende om per direct gratis een nieuwe te ontvangen. Deze hangt inmiddels aan de muur. Prima service zonder gezeur. Zo kan het dus ook. Nogmaals dank voor de vriendelijk, vlotte en professionele afhandeling.

Alles prima!

U.V. unit & reserve lamp besteld en de volgende dag zonder problemen geleverd in prima verpakking.

gewoon super, zoals we het niet meer gewoon zijn.

kreeg op mijn vraag zelfs een antwoord per mail op een zondag. steeds een passend antwoord op ELKE vraag per mail

Kreeg wat ik besteld had, gewoon goed dus

Gewoon goed

Goed product, nette prijs, goed verpakt. Inmiddels door een vergissing van ons zelf retour gestuurd, dus even wachten hoe snel de creditering plaats vind. Daarna bestellen we dezelfde pomp weer in lichtere uitvoering bij deze firma.

Goede en snelle levering

Vaker producten gekocht altijd goede kwaliteit

Top product

Snel geleverd, goedkoopste, goedverpakt.

Levering is snel

Alles was goed goedeinfo Gemakkelijk

Netjes en snel geleverd

Goede website om product te kiezen.

Geweldig supersnelle levering

Geweldig supersnelle levering. En een fluisterstille pomp.

Nette correcte levering op tijd

Product geleverd conform afspraak en netjes op tijd

Voor de tweede keer wat besteld en met als de eerste keer alles netjes verpakt en optijd binnen.

Slechte service

Slecht

top

snel geleverd en top

Betrouwbare leverancier

Correcte communicatie. Op mijn verzoek info te verstrekken, werd snel en adequaat gereageerd

top!

Gekregen wat ik had besteld en snelle levering op de juiste gevraagde dag.

snelle service

goede prijs / kwaliteit , voldoende info over product en verzending