Correct

Alles is goed verlopen maar de communicatie over de verzending mankeert.

Goed prijs/pruduct niets aan te merken.

Zeer goed, snel geleverd

Zeker doen

Goeie en snelle service

De behuizing van mijn uv lamp was stuk. En een nieuwe besteld bij Michielsen. En een dag er na werd de nieuwe al toegestuurd.

zeer tevreden

goede uitleg op de site ,redelijke prijs en snelle levering

zeer snelle perfekte levering

zeer snelle perfekte levering

snelle correcte levering

Mooi en goed product.

Prima leveringen

Altijd alles snel geleverd en een breed assortiment voor mijn vijver.

probleemloos geleverd

in orde

vlot en correct

vlot, vriendelijk, juist geïnformeerd

Zou er zo weer bestellen

Mag zakelijk niet retourneren

Bestel privé want zakelijk mag je niet retourneren. Ook niet als je het product wilt omruilen voor een ander product.

Sluitingen waren te licht, gingen dus krom daarna gingen de pennen los

Verder was het een goed apparaat, ik heb zelf andere sluitingen gekocht van RVS m8 en die gemonteerd en nu blijven de schraap pennen wel zitten die door het gras gaan.

Prima geregeld

Netjes ingepakt en vlot geleverd. Product is wat beloofd is.

Snel en goed

Alleen zat er bij mijn hoekfilter de verkeerde handleiding

Degelijk

Beantwoordt aan de verwachting. Handleiding is voldoende klaar.

Komen na wat ze beloven

Mijn ervaring is top. Pakket kwam keurig op tijd was kompleet en makkelijk in elkaar tezetten. Geen klagen.

Voldoende

Goede pomp voor een schappelijke prijs, alleen jammer dat er geen beschrijving bij zit waar alle o derde en voor zijn zo blijven er een hand vol onderdelen over waar ik geen idee van heb waar ze voor dienen.

Snelle levering, goed verpakt en beschermd. Gemakkelijke website om bestelling te plaatsen Een aanrader

Ik had al vaker wat bij jullie besteld en door de goeie ervaring en levering bevalt het goed om bij jullie iets te bestellen

Heel goede ervaring.

Het circulatiepompje D-5.000 is een heel goede keuze gebleken. Ik gebruik hem op mijn vrachtschip om de schroefassen te smeren. Hij heeft daardoor onder veel verschillende omstandigheden te presteren. Zoals zout, modderig water, warme machinekamer. e.d. En hij is nu bijna 2 jaar in gebruik. Niet continu. Ik heb nog een pompje in reserve besteld, en de levering waren zeer vlot.

Zelden zo een slechte service gehad

De 1ste en tevens laatste keer dat ik hier iets bestel. De order duurde in 1ste instantie als 2x zo lang als beloofd. Vervolgens was de zending niet compleet. Hier werd na reclamatie erg slecht op gereageerd. Ook bleek vervolgens het bedrijf 10 dagen gesloten te zijn. Daarna duurde het vervolgens nog een week voordat de order compleet was. 2-5 werkdagen werd 4 weken. Een lauw excuus....dat is wat volgde.